Nyheter

Releasen av portalen flyttas

På grund av några sent upptäckta buggar och allmän tidspress imorgon kväll tvingas vi flytta fram releasen av vår nya portal till tisdag kväll/natt istället.


Tanken är att allt ska flyta på förhållandevis smärtfritt. Till exempel så kommer det gamla forumet att vara öppet under hela processen, även om vi inte tar emot några nyregistreringar där längre. Vi ber de som önskar registrera sig som användare här på sidan att vänta med detta till den nya portalen är i drift.

För att besvara några vanligt förekommande frågor:

1. Såväl Göteborg – Öster som Öster – AIK kommer att finnas tillgängliga för EF Trophy-röstning fr.o.m. portalens driftstart till efter långfredagen.

2. Alla användarkonton från forumet förs inte över till portalen. De som inte varit aktiva på över ett år (med aktiva räknas som att ha besökt forumet) kommer att raderas, samt några av de spamregistreringar (namn med syfte att länka till diverse skräp på Internet) vi fick under en period.

3. Vi börjar ta emot bortareseanmälningar till Häckenmatchen direkt vid portalens driftstart.

Vi ber om ursäkt för att ni får vänta ytterligare en dag på releasen, men som vi IT-nördar brukar säga: tid och webservrar rår ingen på.