Nyheter

Medlemserbjudande – Hotet från Öster

Paul Riesser-tavlorna med de snillrika motiven känner ni säkert till. Nu har EF Marknad fixat så att ni kan köpa hans hittills vackraste tavla – Hotet från Öster – till ett förmånligt pris. Ska du ha ett ex? Såklart. Läs mer.


EF Marknad har gjort ett avtal med konstnären Paul Riesser. Har ni ännu inte sett tavlan med vår vackra klubb? Gå in på www.paul-riesser.com, svensk fotboll och sedan Östertavlan.
Den är vacker, och den har ett flertal innebörder. (Center)tanken från öst, Teever, som hotar försvaren, att vi ska kriga oss till seger, den disiga himlen som säger att det kommer bli dystert att möta oss i år – betydelserna finns där.

Tavlan kommer att finnas i två format. Dels en lite större 30×40 cm, dels en lite mindre på 15×21 cm. Tavlorna är inramade och inglasade redan från början, så den kostnaden slipper ni punga ut med.

Priserna kommer att vara, för dem som är silver- eller guldmedlemmar (även livstid):
Stor tavla: 150:-

För övriga, såväl stödmedlemmar som icke medlemmar, kommer priserna vara:
Stor tavla: 170:-

Den lilla tavlan kostar 50:- oavsett typ av medlemskap. Anledningen till de differentierade priserna är såklart ett incitament till att bli fullvärdig medlem i EF. Det ska löna sig att vara silver- eller guldmedlem.

I butik kostar dessa tavlor 199:- respektive 59:-. Genom den här affären kommer alla att tjäna pengar – Paul, East Front och även ni köpare sparar en bra slant gentemot butikspris. Överskottet kommer att gå till EF Tifo, så ett bättre ändamål finns inte.

Cézanne, Picasso och Lundin, släng er i väggen, dessa tavlor kan ni inte matcha. Passa på att inhandla en vacker skapelse, och därigenom stödja East Front. Det finns 15 stora och 40 små tavlor. Först till kvarn, bokning sker via PM-funktionen till mig.