Veckobrev

Måste man alltid ha rubrik!?

Tänk om Öster hade varit från Visingsö, då hade det blivit extra jobbigt med bortamatcher. De har ju bara flyg och färja med bildäck att erbjuda. Ola P hade garanterat fått simma till Gränna för att ens hinna med och det hade klagats på vågorna istället för tröga bilister som gör fula omkörningar. Visingsö AIS (VAIF låter bättre, ungefär som en svordom. Nästan som Västra Frölundas förkortning, VF) borde verkligen traggla sig uppåt. Nu ligger de i division fem, heja! Lägger ner mitt hejande här och nu, inser att det är förgäves.


Zavadil gick aldrig från sill till makrill. Gammal nyhet, men det är roligt ändå. Frågan är bara vem som ska köpas/lånas från IFK Värnamo i år. Vår kära farmarklubb från staden som snart har tre hamburgerrestauranger på en och samma parkering. Varför de har det har jag aldrig förstått, kanske är de undernärda i Värnamo.

Blåvitt slog Djur I Fångenskap (De tolv apornas armé funkar också, de är ju tolv med en av tränarna) i Royal League igår. Heja Götets blåa bröder, spela nu så kulan glöder. Skiter i om den raden är stulen, allt är ju stulet nuförtiden.

You’re simply the Best, George
RIP