Nyheter

Silly Season-juli

Öster siktar som ni kanske vet på att göra minst en sommarvärvning. Nu är den 19-årige bulgar som det viskats om i korridorerna ett tag nu namngiven – Stoycho Mladenov. Han kommer med en meritlista som minst sagt är imponerande; bl a har han representerat flera av Bulgariens U-landslag och finns nu i CSKA Sofia (ligamästarna).

Uppdaterad! Freddy Söderberg utlånad till Myresjö


Mladenov ska om allt går vägen landa i Växjö idag, och ni som tar er till Varberg för att se Öster spela träningsmatch mot Elfsborg kommer med stor säkerhet att få se honom där i en halvlek. En spelare ni definitivt kommer att få se är den snart mytomspunne Natus Pannie. Först var det ingenting att ha. Sen var han rätt bra iallafall. Sen menade bl.a. flera av Östers A-lagsspelare på att han var väldigt bra. Tränare Lasse Jacobsson har dock alltid sagt samma sak när man frågat honom; bra offensiv, härlig tekniker, tyvärr för dålig bakåt. Pannies framtid i Öster står som ni förstår skrivet i stjärnorna, och kanske är det sista chansen för honom ikväll.

Avslutar med att meddela att det nu bekräftats att Öster lånar ut Freddy Söderberg till Myresjö resten av säsongen. Freddy har inte riktigt kommit till sin rätt som ytterforward i Östers 4-3-3, och när Lasse Jacobsson i helgens match valde att peta Söderberg från truppen till förmån för Patrik Vieweg var det inte svårt att räkna ut vad som var på gång. Vi på eastfront.net vill gärna påminna om Söderbergs väldigt många mål i förhållande till sin speltid, tackar för många bra insatser och önskar honom lycka till i Myresjö!