Nyheter

Inför premiären Del 2: Ladda med EF på Sports

Idag eller senast imorgon ska alla nuvarande medlemmar ha fått sina medlemskort för 2005 (bilden). Du är väl medveten om att det just det kortet bland mycket annat gör dig till kung i baren på Sports p g a alla rabatter? Det här är ett tillfälle du inte bara får missa, då premiären endast inträffar en gång per säsong…


Det är upplagt för stor supporter- och fotbollsfest på lördag. Orsaker till detta? Behöver de nämnas? Nåväl, vi kör några stycken:

1. Redan nu snackar väldigt många EF:are om att dyka upp på Sports. Kanske kan vi tillochmed bli fler än inför den allsvenska premiären mot Djurgården 2003?
2. Många nya banderoller och flaggor får se dagens ljus på Norra Stå. Det är många EF:are som varit aktiva och duktiga i vinter.
3. Norrköping beräknas allt som allt komma med runt 500 man, och många av dem laddar upp inför matchen på Zeldas (bakom polisstationen). Räkna därför med en laddad motståndarklack som lär göra allt för att försöka överrösta EF i vår stad. Tillhör inte vanligheterna i SE.
4. Äntligen får man se sitt lag spela seriematch igen efter tillknäppta CL-matcher på TV och träningsmatcher på sunkiga planer.
5. Värendsvallens A-plan är i år i mycket gott skick inför premiären. Som Gert Fylking skulle sagt: Äntligen! Inga gropar eller vattenpölar (peppar peppar) som förstör passningsspelet, i år kan Östers tekniska fotboll löna sig från början.

Så om du är Östersupporter och tänkt sitta hemma till en halvtimme innan matchen – tänk om. Nu!

Och du – du visar väl dig i en nyinköpt EF halsduk? Finns ett gäng kvar på på PR Active på Arabygatan om du missat detta.

Vi syns på Sports!