Veckobrev

Fucking Windows

Först bygger man fönster för att kunna se ut. Sedan hänger man upp gardiner för att skyla utsikten. Jag tycker att smutsen på fönstren skymmer utsikten bra, sedan kan man dock ha gardiner för att slippa se smutsen. I helgen sabbade jag hela systemet genom att tvätta mina fönstren.


Det hela bar sig inte bättre än att jag råkade ut för en rad missöden. Skaftet på min skrapa var ihåligt och fylldes således med vatten. När man sedan sträckte sig för att börja skrapa längst upp på fönstret rann vattnet utmed armen och rakt ned i skjortan. Hoppas att detta var den enda kalldusch man råkar ut för i år. Min största fadäs gjorde jag dock när jag var klar. Blöt, trött och uttråkad hällde jag ut mitt skitiga vatten i toalettstolen. Tjoff sa det och vattnet försvann. Exakt en sekund efter denna händelse kom jag att tänka på trasan som legat i spannen. Trasan befann sig nu någonstans i röret bakom kröken på toalettstolen. Vet ni förresten hur krokig kröken är? Numera vet jag detta. Jag kan berätta att den är lite krokigare än armen på en normalbyggd medelålders man. Jag såg framför mig, hur det skulle bli stopp och hur rörmokare och golfläggare skulle invadera min lägenhet. Det hela klarade sig dock utan pinsamheter. Trasan spolade jag bort i systemet med hjälp av massa hinkar fulla med vatten. Nu sitter trasan under någon annans lägenhet och ställer till förtret. Jodå, fönstren blev rena. Nu syns istället ränderna efter skrapan. Tur att jag har både gardiner och persienner så jag slipper se mitt randiga fönster.

Sedan sist har jag också varit ute och dansat. Jag provade Grace ihop med några vänner. Denna kväll blev jag sexuellt attraherad av minst hundra tjejer. Att någon av dessa ens la märke till mig är föga troligt. Det finns tjejer som gillar killar med stor mage och tunt hår, det finns tydligen tjejer som gillar dömda mördare och det finns tjejer som gillar gamla gubbar. Ingen tjej var dock så full eller psykiskt störd så hon stötte på mig. Detta tycker jag är beklämmande. Man kanske skulle ändra stil. Tatuera sig, pierca hela facet, antingen renraka skallen eller låta håret växa långt ner på axlarna. Man kanske rent av skulle bli en fotbollshulligan. Vem vet vad som kan imponera på kvinns.

Jag har även prövat datingsidor på nätet utan vidare framgång. En del tjejer surfar ibland in av misstag på min sida. Det är i alla fall aldrig någon som skriver några meddelande till mig. De flesta tjejer gillar att gå på krogen, röka, rida häst eller träna på gymmet. Allt detta får mig rätt ointresserad. En tjej verkade dock rätt intressant. Tyvärr hade hon ingen bild i sin profil. Men hon gillade att spela golf, var intresserad av fotboll. Hennes musiksmak överensstämde med min och det mesta verkade vara perfekt. Nästan för bra för att vara sant, vilket det också visade sig vara. Texten slutade något i stil med; Detta är jag – M a g n u s. Ridå!

Vill avsluta med att hylla styrelsen i Öster, Leif Widén och Ola Rydén. Genom många år har föreningen präglats av dålig handlingskraft. Vi minns framför allt förra året då vi saknade anfallare av klass. Inte förrän säsongen var körd reagerade de ansvariga. Nu vankas det dock andra bullar. Öster support AB följs upp med aktieaffären och nytillskott på pengar i mångmiljon klassen. Det hela kryddas med Marco Da Silva. Vi behövde verkligen en back till. Föreningen reagerade snabbt och skaffade en bra sådan. BRA JOBBAT!!! Allt annat än att Östers IF nästa säsong spelar i allsvenskan är en första klassens sensation.

Ta hem full rätts
Stefan Lindstig