Nyheter

eastfront.net stänger vid 20:00 ikväll…

…men lugn – det är bara temporärt. Det har helt enkelt blivit dags att installera det nya forumet och fräscha upp rent allmänt.


Om allt flyter på som det skall så ska det nya forumet och även uppfräschningen av själva hemsidan vara helt klar någon gång efter midnatt.

Alla användarkonton (och tillhörande lösenord) och alla inlägg i gamla forumet kommer att läsas över. Dock så kommer ni som valt automatisk inloggning att inte längre bli automatiskt inloggade, då den cookie som idag håller reda på detta inte gäller för nya forumet.

När det nya forumet kommer igång så måste alltså alla användare logga in med sitt gamla lösenord, och skulle ni inte komma ihåg detta så uppstår givetvis ett problem. Vi har ingen möjlighet att ta fram era lösenord då alla lösenord är krypterade, så om nin får problem vid inloggningen ska ni följa länken ”Jag har glömt mitt lösenord” som finns i inloggningsrutan.

När det nya forumet är igång så råder vi er att läsa igenom ”Vanliga frågor” som finns som menylänk. Där finns all information ni kan tänkas behöva bl a gällande det nya varningssystemet, privata meddelanden(PM) och avatarer (bilder jämte inlägg).