Nyheter

Supporterguide till jubileumsturneringen

Öster firar sina 75 år som Smålands mest kända fotbollsförening med en jubileumsturnering i Tipshallen den 28/29 januari. Utöver Öster kan vi skåda Sören Åkerbys Århus och allsvenskarna Halmstad BK och Kalmar FF. Då det kommer en del bortafans till oss de här dagarna så tänkte vi sätta ihop en liten supporterguide till turneringen.


Spelschema
Fredag 28 januari:
Matchtid: 1 x 30 min
kl 17.30 Halmstads BK – Östers IF
kl 18.15 Kalmar FF – AGF Århus
kl 19.00 AGF Århus – Halmstads BK
kl 20.00 Östers IF – Kalmar FF
kl 20.45 Kalmar FF – Halmstads BK
kl 21.30 AGF Århus – Östers IF

Lördag 29 januari:
Matchtid: 2 x 45 min
kl 15.30 Match om tredjepris: Trean – Fyran
kl 17.45 Final: Ettan – Tvåan

I händelse av oavgjorda matcher avgör man utgången med s k amerikanska straffar.

Priser och biljetter
Endagarsbiljett, vuxen: 100:-
Tvådagarsbiljett, vuxen: 175:-
Endagarsbiljett, ungdom: 60:-
Tvådagarsbiljett, ungdom: 100:-

Biljetter kan bokas via Östers kansli på +46(0)470-19020 eller +46(0)470-19021. Även biljettbokningar via e-mail går bra, använd då adressen biljetter@osterfotboll.com. Observera att inga bokningar via mail gäller förrän du har fått ett svarsmail från Östers kansli.

Tipshallen
Många är nyfikna på Tipshallen, och därför har vi lagt upp ett galleri med lite nya bilder på vår gallerisida som nås här eller via Supporterkultur > Bildgalleri i menyn till vänster. Leta sedan upp kategorin Tipshallen – Bilder. Nedan följer även lite mer info:

Antal åskådare: ca 2500 st.
Planstorlek: Full (ca 105 x 65)
Underlag: Konstgräs (3:e gen) godkänt av SvFF/UEFA

Arrangemang
Under tiden som matcherna pågår kommer ett coverband att underhålla i B-hallen, där den törstige supportern även kan köpa sig en kall öl (priser på öl ännu inte klara)… Att ta med sig egen alkohol in är givetvis strängt förbjudet, och vi ber er också att tänka på att gravt alkoholpåverkade personer inte kommer att släppas in i hallen. Andra saker man bör tänka på att inte försöka ta in i hallen är fyrverkerier/bengaler, båttutor/signalhorn samt konfettibomber då dessa beslagtas.

Efter turneringen…
Efter matchernas slut på fredagen väntar Växjös fredagsnattliv på många supportrar. Tipshallen/Värendsvallen ligger ca 10 minuters gångväg från stadens centrum, där man finner de allra bästa ställena. East Front rekommenderar i första hand vår samarbetspartner Sports som förutom en bra servering av mat och dryck även innehåller såväl en nattklubb som en lounge för de lite äldre, men det finns gott om bra ställen utmed Storgatan och Sandgärdsgatan om man är sugen på att gå runt lite.

Välkomna till Växjö!
East Front vill med detta sätt hälsa alla motståndarsupportrar välkomna och hoppas att vi gemensamt under den här helgen kan visa att fotbollen förbrödrar. Låt oss göra helgen till den fest som den förtjänar att vara – utan piketbussar, bråk och fylleslag.

Vi ses i Tipshallen!