Nyheter

Bli medlem i East Front 2005

Detta är en viktig artikel, en av de viktigare på senaste tiden. Det är hög tid att förnya sitt medlemskap i East Front – för du är väl redan medlem? Om inte så är det lika hög tid att bli en och bli en stolt innehavare av det medlemskort du ser till höger.


Vi ska i år förbättra oss när det gäller att få ut medlemskort till betalande medlemmar då vi vet att en del under förra året inte fick något. Om du är en av de drabbade, kontakta gärna Tobias Levinsson på tautnu@hotmail.com så ska vi givetvis kompensera detta.

Men det viktigaste är att vi alla ser till att göra East Front starkare, och det allra bästa sättet att göra detta är att bli medlem. EF håller stilen som en av Smålands största och bäst organiserade supporterklubbar, och med din hjälp även 2005 hjälper du såväl oss som Öster att fortsätta utvecklas.

Vi är väl medvetna om att graden av supporterskap är olika hos olika människor, och därför så tog vi redan för några år sedan fram tre olika alternativ till medlemskap:

Bronsmedlemsskap
Medlemstidning Öster News, rabatt på bortaresor (upp till 30%), viss rabatt på souvernirer och inträde.

Priser:
50 kr Tjejer (alla åldrar) samt killar födda 1989 eller yngre.
100 kr Killar födda 1988 eller äldre.

Silvermedlemsskap
Utöver förmånerna för Brons även specialerbjudanden på Östersouvernirer, East Frontsouvernirer och övriga erbjdanden från Östers samarbetspartners.

Pris: 200 kr Samtliga

Guldmedlemsskap
Utöver förmånerna för Brons och Silver ett fullvärdigt medlemskap i Östers IF 2005.

Pris: 450 kr Samtliga

Läs mer om hur du blir medlem på vår informationssida för medlemskap som du når via ”Information > Bli medlem” i menyn till vänster eller här.

Tack för ditt stöd!