Nyheter

Protokoll styrelsemöte #3 2004

Tisdagen den 2 november hölls East Fronts tredje formella styrelsemöte. I East Fronts sedvanliga anti-byråkratiska anda fungerar protokollet som ett sätt att informera våra medlemmar om vad som händer i föreningen. En viktig fråga var hur organisationen ska se ut 2005. Här är protokollet i sin helhet.


EAST FRONT STYRELSEMÖTE #3 2004
2004-11-02

§ 1. Mötet öppnas. Närvarande styrelseledamöter var Erik Gustafsson, Patrik Rask, Torbjörn Axelsson, Henrik Söder och Johan Ekström. Övriga närvarande var Magnus Skagert och Tobias Levinsson samt från valberedningen Peter Hansen och Stefan Lindstig.

§ 2. Föregående mötesprotokoll.

§ 3. Ekonomi
Det ska bli bättre ordning och vi ska bli noggrannare med hantering och redovisning av utgifter och inkomster i samband med bortamatcher. Detta gäller speciellt matcherna med minibuss.

§ 4. Organisation
Det diskuterades hur sammansättningen av årets organisation sett ut och fungerat. Diskussioner fördes om utseendet på 2005 års organisation, vilka nuvarande ledamöter som ställer upp för omval och vilka som avser att avgå. Valberedningen presenterade namn på tänkbara ersättare i 2005 års styrelse.

§ 5. Supporterprylar
Vi avser fortsätta samarbetet med PR Active. Försäljning av East Fronts souvenirer bör dock bli bättre.

§ 6. Sports
Vår supporterpub Sports är nöjda med vårt samarbete. East Front är också nöjda och vill fortsätta samarbetet. Diskussioner kommer föras i vinter.

§ 7. Kontakt med Öster
Östers IF kommer inom kort att presentera priserna på sina årskort för 2005. Viktigt för ett speciellt årsabonnemang för East Fronts medlemmar är frågan om vilken läktare klacken ska befinna sig på. Denna fråga diskuterades då många vill flytta över till huvudläktaren. En annan möjlighet är att bygga tak över Norra stå för att få en högre ljudnivå. Diskussioner ska föras med kommunen om denna möjlighet. För att förverkliga detta kan det bli aktuellt med ideella insatser av East Fronts medlemmar. Vidare diskuterades visionsgruppens arbete, bl a satsningen på projektet supporterspelaren.

§ 8. Övriga frågor
Johan Sigvardsson har satt samman en sångbok, med East Fronts sånger och ramsor, som ska tryckas upp för försäljning. Johan Ekström och Johan Sigvardsson ska titta på kostnader för att tryckning.

Ett supporterpaket bestående av medlemskap och någon souvenir, exempelvis halsduk eller tröja, kan komma tas fram till specialpris.

En fest planeras med preliminärt datum lördagen 11 december på Sports. Tanken är att bjuda in ett par spelare och kanske någon annan inom Öster. Erik Gustafsson och Magnus Skagert håller i detta.

Det diskuterades att East Front ska sluta upp på första träningen och hälsa nye tränaren välkommen.

Johan Ekström
Sekreterare