Nyheter

Veckobrevsskribenter sökes

Tyvärr så tvingas vi konstatera att Peter Hansen (längst till vänster på bilden), en av eastfront.nets trognaste medarbetare fr o m nu ställer sin plats som veckobrevsskribent till förfogande. Vi söker därför en ny veckobrevsskribent som vill bidra till mångfalden på den här hemsidan.


I "jobbet" ingår det att skriva ett veckobrev med Österanknytning var fjärde vecka. Man behöver inte ha några HTML-kunskaper eller veta hur hemsidor fungerar, utan det räcker med ett huvud för att skriva och en dator för att kunna skicka in resultatet. Anmäl ditt intresse till mig via e-mail (se länk längst ner på sidan).

Givetvis kan man inte avsluta den här artikeln utan att nämna Peter Hansens stora betydelse för eastfront.net. Genom att ständigt leverera kvalitetsmaterial med den rätta Öster och East Front-glimten i ögat, så har han blivit mångas favoritskribent. Vem kan t ex glömma de små anekdoterna i "Vanställt och vanskapt"-trilogin eller genomgången av våra motståndare 2004 och deras hemstäder i "Liftarens guide till Superettan"?

Som ansvarig för hemsidan vill jag tacka Peter Hansen för just detta; såväl den oförglömliga läsningen som den långa och trogna tjänsten. Tack Peter.