Nyheter

Vår nya veckobrevsskribent

Nu är det så dags att publicera namnet på vår nya veckobrevsskribent: Joel Phalén, 25 år från Linköping. En Östersupporter i stadsflykt med en väldokumenterad skrivarvana och ett brinnande intresse för Öster.


Joel fick som många andra 70-talister i Växjö tidigt upp ögonen för Öster, och även om familjen tidigt flyttade från staden så dog aldrig intresset för den rödblåa föreningen.

Numer bor han alltså i Linköping, där han jobbar som ordförande för Studentkåren vid Filosofiska fakulteten vid stadens universitet. Han har främst samlat på sig erfarenhet som skribent via fem år som sportredaktör för tidningen Norrskensflamman, men har tidigare också skrivit krönikor för bl a flera nätpublikationer.

Österintresset hos Joel är som sagt grundmurat, och enligt egen utsago vill han bidra till veckobrevsskrivandet med det ganska speciella perspektiv som man får som Östersupporter ute i förskingringen.

Vi som gör hemsidan tycker att det kommer bli mycket spännande att ta del av Joels kommande veckobrev (det första med start om ca tre veckor) och vill hälsa honom varmt välkommen till den aktiva skribentkulturen på eastfront.net.