Nyheter

Öster – Metalurgs Liepajas 2-2

En faktiskt bra insats av Öster i denna match, men resultatet blev ju då inte riktigt lika bra. Ledning med 2-1 i slutet efter två fantastiska mål av PC, och så sjabblar vi bort det med en försvarstabbe som inte är av denna värld. Men det är fotboll vi talar om, och allt kan hända i returen den 26:e augusti i Liepaja.


Östers officiella hemsida har redan fått upp en matchrapport som säger allt, så jag ser ingen anledning att skriva en egen utan länkar till den (se nedan). Men lite sammanfattningar a´la EFM (East Front Minnesvärt) kan vara på sin plats:

– Pär Cederqvist. PC. Vilken värvning. Påminn mig om att jag skall kyssa Ola Rydéns fötter nån gång.
– Kaspars såg otröstlig ut efter att tillsammans med Putte ha schabblat bort ledningen i slutet. Hoppas han biter ihop och tar revansch den 26:e…
– Putte ja. Gjorde en riktigt bra första halvlek, kanske den bästa i år. Alltid sunt med konkurrens i truppen.
– Letterna var pigga framåt, tekniska och verkar förfoga över flera bra skyttar. Som tur är så stämde även ryktena om den rätt stabbiga backlinjen.
– Peter Wibrån. Så nyttig för laget idag.
– Det här UEFA-kvalet är INTE kört. Jag var rätt deppig när vi åkte hem, men nu börjar näven så sakteliga knytas i fickan. Vi borde ha vunnit. Nu ska vi se till att ställa allt till rätta igen i Lettland om en 14 dagar.