Nyheter

MFF Support Cup 2004 – Mer info

Lägger till en ännu en artikel i ämnet MFF Support Cup, då det börjar dra ihop sig. På fredag kl. 17:30 så avgår en muppbuss mot Malmö med nio resenärer från Värendsvallen. Då det kommit till fler resenärer på sistone så måste vi bl a se till att minst en personbil ansluter till karavanen.


Just den här turneringen ser ut att bli den hittills största då 39 lag nu är anmälda. Traditionellt sett brukar dock en del lag balla ur i sista minuten, men hur som helst kan vi se fram emot en rätt sanslös helg.

Spelschemat har nu släppts, och vi finns i grupp H:

Grupp H
MFF Support Sthlm (Malmö FF)
Pogoñ Szczecin (Pogon Szczein, Polen)
Peking Fanz (IFK Norrköping, Sverige)
East Front 2 (Östers IF, Sverige)

Spelschema Grupp H
12.00 MFF Support Sthlm – Pogoñ Szczecin
12.30 Peking Fanz – East Front 2
13.00 MFF Support Sthlm – Peking Fanz
13.30 Pogoñ Szczecin – East Front 2
14.00 East Front 2 – MFF Support Sthlm
14.30 Peking Fanz – Pogoñ Szczecin

Om vi skulle gå vidare från gruppspelet (host) så ser matchandet på söndagen ut som följer:

Slutspel Grupp H
10.00 Segrare Grupp G – Tvåa Grupp H
eller
10.45 Segrare Grupp H – Tvåa Grupp G
11:45 Kvartsfinal
12:45 Semifinal
14:00 Final

För att vi skall trivas o s v så tänkte jag meddela lite fakta för vad som gäller för denna speciella resa.

1. EF har inget mer med detta att göra än att man lånar ut sitt namn till laget. Det här är en helt egenfinansierad resa, vilket alltså innebär att vi som åker minibuss delar på hyra och bensin och glatt betalar mig den summa som jag sedan begär. Åker man egen bil ner eller tar tåget etc. så behöver man givetvis inte betala för minibussen.

2. Fixa en sovplats – utanför minibussen. Iochmed att undertecknad står som ansvarig för den så blir det jag som får pröjsa extra om något går sönder. Tidigare år har bl a en ruta spräckts och ett säte gått åt helvete under nätterna i minibussarna, så därför tänker jag vara elak ordningsman och låsa den under natten.

3. Ett tips för sovalternativ: Miniglob ala Zingo 2001 finns att köpa på ÖoB för 190 SEK. Komplettera med ett liggunderlag och en sovsäck och du bör klara dig fint. Men mata inte svahnarna.

4. Ett partytält ala lågbudgetkvalité kommer att medfölja.

5. Laguttagning för själva spelandet sker enligt konceptet ”Alla får vara med – alla är bäst”.

5. Minibussen avgår ca kl. 14:30 på söndagen (efter det att finalmatchen spelats) för att vi ska hinna i hyfsad tid till matchen mot Enköping som alltså INTE är flyttad enligt senaste nytt (börjar 18:00). Inför finalen ska alltså allt vara packat eller kastat, för sen sticker vi direkt.