Nyheter

Protokoll Styrelsemöte #2

Det andra styrelsemötet före året har hållits. Den stora punkten på dagordningen var GAIS-resan. Här är protokollet i sin helhet.


EAST FRONT STYRELSEMÖTE #2 2004
2004-05-05

§ 1. Mötet öppnas. Närvarande var Erik Gustafsson, Patrik Rask, Torbjörn Axelsson och Johan Ekström.

§ 2. Föregående mötesprotokoll läses upp.

§ 3. Ekonomi
Det finns 29 000 kr på kontot, varav 3 000 är reserverade för EF TIFO. Det finns resurser att subventionera GAIS-resan. EF TIFO har 11 000 kr, plus de 3 000 kr. Det mesta går till Stig Svensson-flaggan.

§ 4. GAIS-resan
Priserna bestäms till 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom, för både medlemmar och icke-medlemmar. Avresetid bestäms till 11.30. EF Göteborg kontaktas för få hjälp med restaurang.
Marknadsföring: Magnus Skagert ordnar med flygblad till hemmamatchen mot Västerås. Speakern läser upp information om resan. Torbjörn Axelsson kontaktar Pedda och Majk på allkopia för affischer att sätta upp på gymnasieskolor. Information ska finnas förutom på East Fronts hemsida som vanligt, även Östers hemsida och på Svenska Fans.

§ 5. EF TIFO
Konfettibomber skall beställas. De flesta skall användas till GAIS-matchen.

§ 6. Publikvärdar
Ett preliminärt schema finns. Till GAIS behövs 5-6 publikvärdar.

§ 7. PR Active
Det har varit en del problem med leveransen av produkter. Patrik Rask håller kontakten med PR Active.

§ 8. Sports
Samarbetet har varit lyckat hittills. Kanske kommer vi hålla ett styrelsemöte där. Patrik Rask och Magnus Skagert ska marknadsföra samarbetet.

§ 9. Match EF-Dam + grillfest
Sports kan eventuellt hjälpa oss vid grillning. Damerna har sommaruppehåll i juli. Erik Gustafsson kontaktar damlaget för att kolla intresset.

§ 10. Övriga frågor

Svenska Fans ska kopplas ihop med eastfront.net. Patrik Rask kontaktar Tobias Croby för detta.

Planer finns på att samlas på Sports för att titta på EM i fotboll i sommar.

Vi ska försöka marknadsföra och uppmärksamma damlaget bättre. Vi satsar på matchen mot QBIK hemma den 12 juni, då vi siktar på att få många i East Front till matchen.

Johan Ekström
Sekreterare