Status för postgiroblanketter m.m.

En hel del har anmält intresse av att få en postgiroblankett hemskickad till sig för att betala medlemsavgiften för i år. Om ni undrat vart den har tagit vägen så har den inte försvunnit i någon skum postsäck utan de ligger fortfarande hos East Front. De kommer dock att skickas ut nu på måndag den 26/4, vilket betyder att ni bör ha dem hos er tisdagen den 27/4.


Från och med i år så kommer vi bara att skicka ut postgiroblanketter en gång/månad runt den 25:e, detta p g a att vi nu kan ta emot medlemsavgifter via Paynova – helt enkelt att betydligt modernare och enklare sättet att betala sin medlemsavgift på. Mindre arbete såväl för dig som för East Front (se länk nedan).

På måndag skall även några gravt försenade exemplar av filmen ”Avarter” skickas ut efter att ha hamnat mellan stolarna. Vi beklagar detta och tackar för ert tålamod.

Publicerad i Nyheter
Arkiv
%d bloggare gillar detta: