Nyheter

Köp East Fronts egen huvjacka

Nu har det så äntligen blivit dags för premiär för East Fronts och PR-Actives första gemensamt framtagna produkt – en svart huvjacka med East Fronts logotype diskret på bröstet. Iochmed att det är vår första riktiga vara i webshopen så erbjuder vi den till ett kanonpris. Endast 225 SEK (exkl frakt) betalar du för denna kvalitetsjacka som finns i begränsat antal – skynda att beställa redan idag!


Den eleganta jackan kan inhandlas på tre olika sätt, varav två av dem sköts via eastfront.net. Du bestämmer själv:

Om jag vill ha jackan hemskickad?
Inga problem. Välj din storlek och förskottsbetala jackan via Paynova. Frakten kostar 40 SEK/jacka. Bara några dagar senare har du jackan bekävmt levererad till porten.

Om jag bara vill reservera en jacka och hämta ut den själv?
Ett lämpligt alternativ för dig som bor i Växjötrakten. Välj din storlek och välj att betala vid hämtning som betalningssätt i webshopen. En jacka i vald storlek läggs nu undan endast för dig i 14 dagar fr o m beställningsdatumet.

Om jag nu har vägarna förbi PR-Active, kan jag inte bara gå in och köpa den rätt av?
Självklart kan du det, men risken finns alltid att din storlek tagit slut m.m. så reservera gärna först via hemsidan iallafall. Beställningar gjorda via hemsidan har alltid förtur. Dessutom så kan det finnas viss leveranstid på jackan.

Se till att vara snyggast av alla på premiären den 18:e april – stoltsera med EF:s egen jacka!