Nyheter

Café Opera-Östers IF

På söndag beger vi oss till den kungliga huvudstaden för att bärga en ny trepoängare på bortaplan…


Dagen efter matchen uppe i Ö-vik, och vi börjar redan blicka framåt mot nya trepoängare på bortaplan. Denna gång styr vi kosan mot Stockholm, och en ny arena mitt i smeten som vi aldrig tidigare har besökt, och det kommer nog att bli mycket mindre ensligt än på Stadion. Café Opera är numera ett stabilt gäng i dessa sammanhang, och har inlett med två oavgjorda matcher. Man har dock bara mäktat med ett mål framåt och tappat sin bästa målskytt, och denna trend ska överleva söndag.

Jag tycker att Öster gjorde en godkänd insats uppe i Foppa-land, och man var aldrig direkt orolig över matchens utgång. Det känns som om vi är tillbaka i status que, och att det är dags för segertåget att börja rulla på allvar.

Matchen på söndag blir det första bortamatchen för många. Det är svårt att bedöma intresset, men vi siktar givetvis på buss modell större.

Det är svårt att redan gå ut med fullständig information om resan. Storbuss medför att vi som vanligt utgår från stationen/värendsvallen. Eventuella minibussar medför att vi endast utgår från Värendsvallen, och att vi kan åka någon timme senare.

Matchen i Stockholm börjar 16.00. Vid storbuss kommer vi att åka Ca. 08.00, och vid mindre buss Ca. 09.00. Det blir ett lite längre stopp uppåt Östgötaslätten, och middag innan match i Stockholm. Efter matchen åker vi i skyndsam takt hem till Småland, med tre färska poäng i bagaget.

Priserna kommer att ligga i paritet med fjolårets. Ungdomar åker till lägre pris.

Vi kommer precis som i fjol att ha våra egna matchvärdar med oss.

Anmälan görs på webben eller på 0709-666098. Anmälan senast två dygn innan match för att vara garanterad plats(16.00 på fredag). Anmälan är bindande.

Forza!