Nyheter

Välkomna till nya eastfront.net!

Äntligen är det dags att avslöja nya eastfront.net. Efter flera förseningar och allmänt strul så känns det skönt att kunna meddela att det viktigaste är klart. Det som återstår är lite småfix som kommer att rättas till under nästa vecka.


Följande arbeten återstår:

1. Varor i webshopen, som ni kan se så kan man inte välja mellan särskilt mycket därinne för närvarande men det spelar inte så stor roll eftersom…
2. …kopplingen till Paynova ännu inte fungerar. Det här kommer att lösas under kommande vecka. Observera att detta innebär att det inte går att handla någon av varorna på webshopen för närvarande!
3. Informationstext ska läggas in för sektionerna EF Campus, EF Fakiren, EF Stockholm och EF Göteborg.
4. Ladda upp fler bilder till Bildgalleriet. Bland annat saknas 2000, 2001, delar av 2002 och 2003 för närvarande.

Vidare så ska vi meddela att användardatabasen Frontman raderats och att ni därför måste lägga in era uppgifter igen. Anledningen är dels att det existerade flera dublettnamn därinne, samt att huvudsyftet med listan ändrats till att bli en ren kontaktlista och inte som tidigare en slags anmälningslista för personer som är intresserade av att jobba för East Front.

Mer information kommer allteftersom, så för tillfället återstår bara att hoppas att ni kommer att gilla den nya sidan och att jag som vanligt tar emot konstruktiv kritik m.m. Klicka bara på mitt användarnamn nedan så är min maillåda bara några skrivna tecken bort…