Nyheter

Paynova nära förestående

Efter att ha testat samtliga webshopsfunktioner under helgen kan vi konstatera att webshopen är så gott som helt färdig, och att vi därför kan köra igång med full styrka så snart som möjligt.


Förhoppningen är att vi skall kunna starta betalningarna via Paynova nu på onsdag, men då den tidplanen inte är något som vi råder över helt så kan vi inte garantera något. Våra tester är iallafall färdiga och vi kan konstatera att processen från beställning till betalning fungerar klockrent.

Men tidigare än så lär det bli premiär för East Fronts allra första egna supporterartikel – den omtalade munkjackan som kommer att finnas i många olika storlekar och endast under en begränsad tid. Förhoppningsvis kan vi publicera denna redan under måndagskvällen, men då endast som alternativ att betala vid uthämtning på vår samarbetspartner PR-Active (alltså ingen Paynova av skäl som framgår av texten ovan). För er som tecknat silver- eller guldmedlemskap i år kommer jackan att bli billigare.

Det är väldigt mycket som händer kring East Front och eastfront.net just nu, och jag är väldigt glad för alla positiva gensvar jag fått på hemsidan efter förändringen. Det är just de där glada mailen som får en att bita ihop när timmen är sen och skallen trög – tack ska ni ha!