Nyheter

East Front fahren nach Rostock…

Som vi utlovat så gör vi nu ett försök att arrangera en resa till Tyskland under den svenska försäsongen för att träffa våra supportervänner från Rostock. Matchen vi tänkt se äger rum den 6:e mars, och Hansa Rostock tar då emot HSV hemma – en match som brukar vara utsåld vilket lär borga för ett bra tryck på läktarna.


Själva resans utformning är inte helt klar ännu då den beror på hur många vi blir som anmäler oss. Tanken är dock att vi åker tidigt på morgonen den 6:e mars och kommer hem under söndagen den 7:e på kvällen. Vilken rutt det blir tal om ner (finns några olika alternativ) avgör vi beroende på hur många vi blir.

Vi har lagt upp en intresseanmälan(se länk endan), och vi ber ber att så snart som möjligt anmäla er om ni är intresserade. Vi har inte satt upp någon deadline ännu, men vi måste veta rätt snart ungefär hur många vi ska bli med tanke på vilken busstyp vi skall boka, biljetter till matchen och plats på vandrarhem o s v.

Priset kommer som vanligt att bli så billigt det bara är möjligt. Om det vill sig riktigt väl kan vi komma att få se själva matchen gratis, och då betalar vi endast för resa och uppehälle. Men så fort vi vet hur många som kan tänka sig att följa med, desto snabbare kan vi återkomma med mer detaljerad information.

Mer information om resan

Jag vill anmäla mitt intresse direkt