Nyheter

Wibråns knä oroar

Igår nåddes vi av nyheten att Peter Wibrån inte var med på träningen utan istället befann sig på lasarettet för att magnetröntga sitt knä. Peter själv tror dock inte att det handlar om en allvarlig skada: ”- Jag tror inte det. Det gör inte ont när jag ”provocerar” knät, vilket annars skulle kunna innebära att menisken eller ett ledband tagit stryk”, säger Peter i dagens SMP.


Det har väl knappast undgått någon att två busslaster Hansa Rostock-supportrar kommer upp på måndag för att hylla sin före detta kämpe. Lägg till detta att Öster sannerligen behöver en taggad Peter Wibrån i kampen om att undvika nedflyttning, och man kan förstå att vi Östersupportrar är rätt oroliga just nu.

Det började med att knäet svullnade up under träning för några veckor sedan, men sedan försvann den utan att besvära Peter. Men sedan kom den tillbaka igen:

”- Efter matchen mot AIK kom svullnaden tillbaka och jag beslöt mig då för att kolla upp det. Det kommer att bli skönt att få reda på att det förhoppningsvis inte rör sig om någonting allvarligt. Förmodligen handlar det om en överansträning”, fortsätter Peter i SMP.

I dagsläget har ingenting nytt kommit fram om skadan, och vi får sväva i ovisshet ett tag till framöver.

Källa: SMP