Nyheter

Tack Schenka !!

Han kom , han lärde pojkarna rulla boll, han förde oss tillbaka , … . Tack för detta. När Öster skulle skaffa ny tränare och valet föll på en kille som senast tränat ett div 2 lag från Karlskrona var det många som funderade om detta var riktigt…


Jag har hört att vid den första träffen med killarna i Öster , inne i omklädningsrummet , så ställde han sig vid vårat älskade klubbmärke , pekade på det och sa att detta märke hör hemma i allsvenskan.

Han lärde våra pojkar spela fotboll, han lärde dem att spela Österfotboll. Vi var många som var häpna att det åter gick att vinna med gladfotboll, kortpassningsspel och rörlighet. Schenka gjorde vad vi alla hoppades på , han förde oss tillbaka till allsvenskan. Den björnkram man gav honom på natten mellan 26 och 27 oktober förra året, var en kram av stort tack för allt. En kram som tack för Österfotbollen , en kram som tack för att vi är tillbaka. Just nu skulle jag vilja ge honom denna kram igen som tack för allt.

Läget i dag är annorlunda , behovet av poäng känner vi alla till, kan detta göra så att vi är kvar i allsvenskan även 2004 ( det är ju där klubbmärket hör hemma ) så låt oss prova.

MEN GLÖM ALDRIG SCHENKA. HAN GAV OSS HOPPET ÅTER, HAN FÖRDE OSS TILLBAKA.

Nu är det upp till oss andra om vi ska stanna där. Kom till Vallen på söndag och ställ upp för Öster , ställ upp för Schenka. Han vill att Öster ska vara kvar precis lika mycket som du och jag.

TACK SCHENKA !!