Nyheter

Hammarby – Öster Viktigt !!!

Viktigt att vi beställer biljetter i tid till matchen på Söderstadion. Hammarby IF vill veta hur många Östersuppotrar som kommer. För att man ska ha en garanterad biljett till matchen läs detta och anmäl dig!!!


Efter diverse kontakter med Hammarby har det nu klarnat. Söderstadion är i princip slutsåld och ett antal biljetter är undanlagda för Östers räkning. Hammarby vill veta hur många vi blir. De som anmäler sig till bussresan är givetvis redan garanterade en biljett till matchen, man alla ni övriga som reser på annat sätt , kommer från annat håll ,bor i Stockholm etc. Ska vi kunna garantera er en biljet som måste ni anmäla er.

Anmälan gör på mail till undertecknad senast den 8/6, alltså på söndag.

Hammarby kan flytta stängslet vid bortasektionen och blir vi inte för många kan de på så sätt sälja mer biljetter till egna fans.

De antal biljetter ÖSTER beställer måste man också köpa , alltså kan vi inte gissa på 300 och sedan bara bli 250 fär då förlorar vi en massa pengar. Så tar er i kragen , bestäm er för att gå på match och anmäl er.
VI vet att vi har många suppotrar i Stockholmregionen. NI som läser detta sprid det så vi blir ett stort antal på Söderstaidion.

Alltså alla som vill vara garanterade en plats på Söderstaion, anmäl er till resan som vanligt på denna hemsida eller maila Tobbb Ax torbjorn.axelsson@vv.se senast söndag.

” Öka takten första kvarten ”