Nyheter

Österpasset i morgon – 102,4 MHz

Det ser oneklingen ut som om det inte blir någon match mot Elfsborg i helgen, men Östersupportrar runt om i landet kan iallafall se fram emot ett fullspäckat Österpass. Sändningen startar som vanligt klockan 18 och sänds på 102,4 MHz (Gold FM och närradiofrekvensen). Som utsocknes kan man även följa sändningarna via nätet på http://www.studentradion.vxu.se


I skrivande stund vet vi alltså inte om det blir någon match mot Elfsborg på söndag, och därför kommer programmet att låta lite annorlunda.

På begäran tog vi därför tillfället i akt och ringde Tommy Svensson. Österlegenden tittar sällan på sin medaljsamling men minnena finns kvar ifrån både VM-brons och framgångar med Öster. Det är i första hand kvalet -67 och guldet -68 som han med glädje ser tillbaka på. Tommy berättar också om vilka kontakter han har med klubben idag och vilka intryck han har av årets allsvenska. Med ett framgångsrikt förflutet som nykomling i allsvenskan skickar han även med lite råd till dagens Österlirare.

Leif Widén, Östers sportchef, redogör för den aktuella situationen angående nyförvärv. Han ger oss tidsplanen på när affären med Wibrån och en ny forward kan vara i hamn. Sture Johansson berättar om en ny ungdomssatsning i Växjö och Östers lagkapten Fredrik Bild berättar hur man i veckan har behandlat förlustmatchen mot Landskrona.

Håkan och Petter hälsar East Front och alla andra fotbollsvänner välkomna till en timmes radio, om och med Östers IF.