Nyheter

Österpasset åter på fredag

På fredag sänds återigen radioprogrammet Österpasset. Programmet med fokus på Östers IF. Sändningarna startar klockan 18 på 102,4 MHz (Gold FM och närradiofrekvensen). Det går också bra att följa sändningen via nätet här.


I fredagens program medverkar allas vår Erik ”Svarta Hatten” Gustavsson. I måndags tog han tåget ner till Malmö för att se Östers damlag möta Malmö FF. Direkt efter slutsignalen lämnade han en rapport till Österpasset om matchen. ”Hatten” var nöjd åt ett bra Österspel i första halvlek. Framför allt ett bra försvarsspel och viktiga räddningar av Lena Gunnarsson. Kan spelet ifrån första halvlek konserveras till mötet mot Stattena bör Östers första vinst för säsongen komma på måndag, allt enligt damfotbollsexperten ”Svarta Hatten”.

Stattena hemma blir en något av en nyckelmatch. I omgången därpå möter Öster svårslagna Umeå, som senare i vår spelar om Europa titeln. Slutresultatet mot Malmö var, som bekant, mindre glädjande. Det är därför en något besviken Erik som vi får höra. Carina Jönsson och Madde Petersson fyller på och berättar om allt annat som är bra att veta om inför matchen på måndag.

Östers herrlag representeras i programmet av Dani Hamzo (ledare av skytteligan på söndag?) och Björn Stringheim (fyra matcher i rad utan insläppt mål?). AIK får i programmet komma till tals genom Krister Nordin.

Självklart kör vi också Röda Blå- Vi sviker er aldrig.

Vi ses i etern!

Håkan & Petter