Nyheter

Helsingborgs IF-Östers IF 13/4 15.00

Dags att anmäla sig till första bortamatchen i Skåne… Anmälan senast torsdag för att vara garanterad en plats i bussen.


Helsingborgs IF-Östers IF
13/4 Matchstart 15.00, Olympia

Avresa från Stationen/Tegnérkyrkogården: 09.55
Avresa från Värendsvallen: 10.00

Pris för medlemmar 150:-
Pris för icke-medlemmar 180:-
Pris för medlemmar under 16 år 100:-
Pris för icke-medlemmar under 16 år 150:-

Materbjudande:
Mat + läsk 60:-
Mat + 75 cl öl 75:-

Matchbiljett tillkommer.

OBS!!!

Mycket viktigt att Ni anmäler er onsdag eller torsdag. Detta med anledning att vi måste beställa biljetter av Helsingborg för att vara garanterade att komma in på matchen, samt att vi måste veta hur många vi kommer för att kunna beställa mat i tid!

Till denna resa har vi anlitat Rampkvilla buss. Ramkvilla buss är bland annat kända för sin goda service, men kanske framförallt för sina kanonfina och konfortabla bussar. Öster har sedan flera år tillbaka åkt med just Ramkvilla. Meningen är att vi kommer iväg i god tid från Växjö, och att vi kan åka raka vägen hem efter matchen. Vi beräknas att vara åter i Växjö runt 20.00. Färdvägen är Växjö-Ljungby och E-fyran söderut. Möjligheten att äta kommer alltså enbart att erbjudas innan matchen.

Vi har av Helsingborgs supporterklubb Raggeline blivit inbjudna till Charles Dickens pub/restaurang – som ligger 15 minuters gångväg från Olympia. Här kommer mat och dryck att serveras till förmånliga priser. De vill senast onsdag innan match, ha reda på ungefär hur många vi blir, och hur många som vill äta. Det är alltså väldigt bra och uppskattat om man anmäler sig i god tid.

Tanken är att vi kommer att ha någon form av trekamp mot Raggeline samt äta, dricka, sjunga, snacka fotboll och bara umgås.

Det är bara att lyfta på klykan och anmäla sig på 0709-666098. Uppmärksamma att det för tillfället inte går att anmäla sig via mail. Även personer som inte är medlemmar i East Front är välkomna att följa med. Betalning sker kontant på bussen, och det krävs att man anmäler sig minst 3 dagar i förväg för att vara garanterad en plats.

Återigen välkomna på bussen.

För info om resorna i stort kan Du läsa under artikeln ”resor 2003”.

Henrik Söder – reseansvarig