Nyheter

Snygga till på Vallen

Eastfrontare dags att ställa upp !!! Nu är det dags att starta en uppfräschning av ståplatsytorna på vallen. Detta ska ske i två steg med start Torsdagen den 3 april kl 17.30


Många diskussioner har förts angående ommålning av ståplatssektionerna på vallen. Öster har nu gjort en deal med Striddes färghandel.
Expertis från Striddes har varit på plats och tittat hur vi lämpligast lägger upp arbetet.

Norra stå behöver skrapas rent från gammal färg, dvs. den färg som flagnat från tidigare målningar på betongen måste bort innan vi målar på nytt.

Diskussioner har även förts om tvättning av betongen, men nyttan av detta är inte så stor enl. Striddes varför vi inte kommer att göra detta.

Ommålningen i sig själv är ju ett roligare arbete, men vi måste ställa upp ett stor antal även på ”Skrapjobbet” för att det ska bli bra och för att det ska gå relativt snabbt.

Torsdagen den 3 april kl 17.30 startar vi på Norra Stå. Patrik Rask är sammanhållande från EF kontakta gärna honom om ni undrar över något.

Innan premiären hinner vi inte måla pga. att allt ska hinna torka också, utan själva målningsarbetet blir efter Djurgårdsmatchen men innan matchen mot IFK Göteborg. Då ska vi måla både Norra och Södra Stå i röd-blå färger. ( På premiären lär det inte heller synas något med den publiktillströmmning som förväntas).

Jag ber er ALLA att ställa upp och hjälpa till.

Tobbe Ax