Nyheter

Öster erbjuder "Wibbe" 1,5 årskontrakt

För alla Östersupportrar som drömmer om att få se Peter Wibrån i Öster till sommaren kommer nu glädjande besked. Öster har genom utomstående finansiärer kunnat erbjuda honom ett 1,5 årskontrakt och med största sannolikhet även ett jobb vid sidan av fotbollen. Allt enligt ”Wibbes” egna önskningar.


”- För ungefär en månad sedan fick Peter ett bud av oss(1,5 årskontrakt) och jag räknar med att han svarar inom kort. Tack vare utomstående finansiärer kan vi betala Peters lön och vi har kommit mycket långt i arbetet med att fixa fram ett jobb åt honom inom de sektorer som han föredrar(bank eller marknadsföring)” avslöjar Östers sportchef Leif Widén i dagens SMP.

Leif Widén konstaterar även i samma tidning att det var årtionden sedan intresset för fotboll på Värendsvallen var så stort.

”- Jag var verksam i Östers IF även på den tiden när laget spelade SM- och cupfinaler men inte ens då var publikintresset i närheten av dagens”, konstaterar Widen.