Nyheter

IFK Norrköping – Öster 0-0

Det blev målllöst när de båda klassiska lagen IFK Norrköping och Öster möttes på en konstgräsplan jämte Idrottsparken. Positivt med matchen var spelet andra halvlek och negativt var att Denis Velic(bilden) blev skadad efter att ha trampat snett efter en närkamp.


Öster ställde upp med följande lag:

Stringheim
Jonsson, Gorkss, Bild, P Karlsson
Gitzelov, Velic, Mattsson, Svensson
Axelsson, Thomasson

Bänk: Kennfors, Hamzo, Ingemarsson, Tengroth, Lundström och Steen.

Som match sett hygglig underhållning av bägge lagen. IFK hade mycket av spelet utom i slutet av matchen, men skapade inga direkt vassa målchanser. Det gjorde dock Öster, bl a missade Johan Svensson, Axelsson och Hamzo mer eller mindre rena frilägen. Passa gärna på och missa medan det är träningsmatcher, pojkar…

Härnäst sticker laget till Italien för en dryg veckas lättare teknikträning och för att vässa formen. Veckan avslutas med en match mot Hammarby den 17:e mars, och det ryktas även om att man skall möta något italienskt motstånd under själva lägret. Vi återkommer med mer information om detta.