Nyheter

Öster – Halmstad BK 1-1

Öster spelade oavgjort mot Halmstad med en fortfarande rätt B-betonad uppställning. Positivt i matchen var det fina spelet första halvlek, negativt är det faktum att vi lade vårt kanadensiska nyförvärv Atiba Hutchinson(bilden) till skadelistan.


En fullödig matchrapport finns häratt läsa på Östers officiella hemsida, så därför nöjer vi oss med att konstatera följande:

– Denis Velic var äntligen tillbaka och var på bästa spelhumör. Så länge han och Atiba spelade i mitten hade Öster ett bra spelövertag, och Denis fick flera gånger visa varför många ser honom som Östers bästa spelfördelare…
– Atiba Hutchinson var briljant tills skadan, som enligt de första rapporterna skulle handla om ett trilskande ledband i knäet.
– MAIF-förvärvet Johan Svensson börjar äntligen visa sin klass. Idag gjorde han kanske sin bästa match för Öster på sin kant.
– Micke Thomasson fortsätter att imponera. Kanske ska vi inte vara alltför säkra på vår förstauppställning forwards, Thomasson har klarat träningsomställningen bra och är med sin löpvillighet en tillgång för Öster.

Laget som helhet skall ha godkänt för sin insats, och hade man fortsatt sina intentioner från första halvlek så kunde betyger mycket väl blivit mycket väl godkänt.