Nyheter

Öster delade ut pris

Öster delade ikväll ut pris till årets grupp på P3 Guld, P3:s gala i samband med Popstad. De som fick ta emot priset var Kent.


Att Växjö är P3:s Popstad 2003 har väl knappst undgått någon. I helgen är det stor fest i Växjö, och redan idag torsdag kväll var det dags för P3 Guld, en gala där priser delas ut till de artister som utmärkt sig under året, framröstade av P3:s lyssnare.

Östers IF delade alltså ut pris till årets grupp. Stort jubel mötte laget, för dagen i den blå bortadressen, när man äntrade konserthusets scen. Ludde höll ett tal om likheter mellan ett band och ett lag. Bland annat sas följande:

”Vem vill se Ronaldo joxa med trasan själv, och hur bra är Liam utan Noel?”.

Vinnare blev alltså Kent, för plattan ”Vapen och ammunition”. Kent fick också pris för årets låt, ”Dom andra”. Att Kent fick priset fick mig genast att tänka på när vi, på väg till en bortamatch norrut, passerar genom Kentss hemstad Eskilstuna och ”Kärleken väntar” med Kent spelas i radion. East Front gör om texten till ”Visst känns det som om Allsvenskan väntar”. Vi visste inte hur rätt vi hade…