Nyheter

Matchvärdar för 2003 sökes

Iochmed att det numer är Allsvenskan som Öster spelar i numer behöver East Front fler matchvärdar. Kanske är du intresserad av att bl a åka gratis till och komma in gratis på bortamatcher?


Enligt SvFF:s och Öster/East Fronts beslut ska vi skicka tre stycken myndiga EF:are till SvFF:s utbildning i Helsingborg. Utbildningen pågår mellan den 22-23 mars (lördag – söndag v.12), och resa, mat och hotell står SvFF för. Läge t ex för en tur i Danmark på lördagkvällen?

Anledningen till att East Front varje år jobbar så hårt för att vi skall utbilda våra egna matchvärdar är bl a följande:

1. Matchvärdarna är kända av resenärerna, och vice versa. Ett skäl så gott som något.

2. Utan våra egna matchvärdar skulle ÖIF tvingas anlita vaktbolag, vilket inte bara skulle belasta klubbens kassa utan även innebära en ”ordningsmakt” som tar hand om East Fronts resenärer.

East Fronts matchvärdar åker gratis resa till och från bortamatcher, och i egenskap av matchvärd blir man insläppt gratis på de allsvenska arenorna i samband med Östers matcher. Är du intresserad av att bli matchvärd 2003 så kontakta Tobbe Axelsson på torbjorn.axelsson@vv.se.

Observera att du mpste vara myndig (18 år) för att kunna bli matchvärd.