Nyheter

Helsingborg – Öster 4-1

Öster är inget lag med flyt nuförtiden. Just som vi trott att de värsta skadorna varit över, skadar sig Acke Steen på träning och kan inte följa med till Laröd. Väl under matchen skadar sig Johan Mattsson och Jocke Karlsson… Den sjuka följetongen fortsätter.


Vi konstaterar direkt att vi förlorade välförtjänt idag efter bedrövligt matchtempo och nästintill ofattbara försvarstabbar. Nog för att vi är nertränade för närvarande och saknar nästintill ett A-lag p g a skador, men dagens insats kan inte ens den mest inbitne supporter förklara bort.

Rapportörer på plats vill endast ge Atiba Hutchinson godkänt, och resten lägger vi till handlingarna. Det bara att se till att vi frå friska spelare, och hoppas att fysträningen sakta men säkert övergår till lättare träning med mindre skaderisk.