Nyheter

East Front får ny officiell pub/restaurang

Efter ett avslutande möte idag står det klart att det blir Restaurang Tipshallen som hyser East Front innan matcherna under nästkommande säsong. Restaurangen kommer under våren att få fullständiga rättigheter och en del i restaurangen att göras i ordning specifikt för oss…


Det har stått klart sen en tid att Espresso inte längre kommer att hålla öppet för oss supportrar som de gjorde förra säsongen. Största anledningen till detta är att Espressos ägarfamilj inte vill missa hemmamatcherna, och därför har vi tvingats söka efter ett nytt ställe.

Valet föll på Restaurang Tipshallen då läget är minst sagt utmärkt samt att de kommer att få fullständiga rättigheter nu under våren. Vidare så kommer det i god anda att bli specialerbjudanden på mat och dryck för East Fronts medlemmar(Bronskort och uppåt) samt att en stor del av restaurangen viks till oss supportrar och görs om till att passa verksamheten. Mer information om erbjudandena m.m. kommer framöver.

Redan på East Fronts kommande årsmöte kan ni stifta bekantskap med restaurangen då de kommer att ställa upp med mat och dryck för årsmötets besökare. Läs mer om årsmötet och anmäl dig i en kommande artikel här på eastfront.net…