Nyheter

East Front Abonnemang 2003

Nu är äntligen East Fronts priser för årsabbonnemang 2003 klara. Vi har tillsammans med Öster tagit fram kanonerbjudanden som gäller för samtliga typer av medlemsskap (Brons, Silver och Guld).


Tanken är att ingen skall vara för fattig för att se en Östermatch. För medlemmar i East Front kommer årsabbonnemanget att kosta endast 600 kr för personer över 16 år, och endast 300 kr för personer under 16 år. Abbonnemanget gäller endast för klackens hemvist Norra Stå och INTE för t ex Öppna sittplats som tidigare.

För att få ditt abbonnemang så ringer du till Birgitta på Östers kansli(0470-19020), säger att du är medlem i East Front och ber henne att registrera ett årsabbonemang för din räkning. Ungefär en vecka innan premiären kommer abbonnemangen att vara klara, och då går man upp till kansliet, betalar och får sitt abbonnemang. Svårare än så är det inte! (Mer information om när abbonnemangen är klara för avhämtning kommer på den här hemsidan)

OBS! Det är viktigt att man har sitt medlemsskap klart i god tid innan man skall hämta ut sitt abonnemang. Vi kommer att kontrollera att ALLA som vill ha EF:s årsabbonnemang har betalt sin medlemsavgift för 2003. Du som ännu inte betalt din medlemsavgift kan beställa en PG-blankett eller få mer information här.