Nyheter

Status för medlemskort m.m.

Det är många som mailar och vill veta när medlemskort och liknande kommer för 2003. Medlemskorten och vissa rabatter är ännu inte klara av många olika anledningar, men vi beräknar att kunna sätta igång med de praktiska detaljerna snarast…


Om allting går som det skall kommer medlemskorten att skickas ut tillsammans med nästa nummer av Öster News någon gång i mars. Vi brukar samordna alla utskick på det här viset av såväl ekonomiska som organisatoriska skäl, och vi hoppas att ni har förståelse för detta. Eventuella rabatter m.m. kommer ändå inte att gälla förrän korten är klara, så ni missar egentligen ingenting.

Just nu planerar den gamla styrelsen tillsammans med några frivilliga vänliga själar East Fronts kanske största årsmöte någonsin den 22 februari. Endast en lite detalj återstår innan vi kan släppa agendan för detta, men vi kan avslöja att det blir en fullspäckad dag med fotboll, snack, hemliga gäster, styrelseval – allt i EF:s anda, vilket som ni kanske känner till kan bli hur roligt som helst. ALLA medlemmar, gamla som nya som blivande, är varmt välkomna!