Krönikor

Minikrönika: Det spelar ingen roll….

Kära Öster!
Det spelar ingen roll var du spelar, om det är på Söderstadion eller på Torslanda Vallen(hette den så?). Jag blir ändå lika glad varje gång du segrar.
Det känns skönt att första segern för året är inkasserad. Öster gjorde väl inte en av sina bästa matcher men det var ändå en fröjd att se att spelarna kämpa för sina färger.


Det gladde mig också oergört att över hundra Östersupportrar var på plats. Det hade inte något annat smålänskt lag varit i samma situation. Men Östers supportrar känns trogna och kärnan inom East Front den trognaste av alla.

East Front ja, vad skall man säga? Ett skratt är aldrig mer än en mening bort. Det finns inget sjukare, roligare, vanställdare än att åka med East Front. Man sätter sig lite trött och "Växjötrumpen" på bussen men bara någon minut senare så hör man skratt och glada rop i bussen. I LOVE IT!

Igår såg två nya ramsor dagens ljus och som vanligt gjorde de succé fast på olika vis.
"Valparnas" ramsa gav bra tryck på läktarn och Torslanda spelarna såg lite skakiga ut när vi hejade på som bäst. Skall bli intressant att höra den ramsan på hemmaplan.

Den andra ramsan, "Gubbarnas" ramsa gjorde istället succé i bussen hem. Vanställt kul.

KEEP UP THE GOOD WORK EAST FRONT & UNION VÄXJÖ

MVH
Skagge