Halsduk

redigerade January 1970 i Supportersnack
Den halsduk man beställt (som det för tillfället är beställningsstopp på) . Den med stig svensson och 1930 loggan på.

När går den att hämta? och iså fall var?

Kommentarer


 • Den halsduk man beställt (som det för tillfället är beställningsstopp på) . Den med stig svensson och 1930 loggan på.

  När går den att hämta? och iså fall var?
  Tjena

  Den kommer troligen nästa vecka och kommer gå att hämta på Östergatan, men det kommer mer info när vi har fått in halsdukarna
 • Det är ju nu tyst från Polen, dom skulle ha kommit denna veckan, men jag vågar inte lova nått, inte första gången dessvärre, men jag återkommer snarast om detta!
 • Äntligen har den nya halsduken kommit, den kommer att finnas till försäljning på Östergatans restaurang på dagtid från och måndag, Östergatan har öppet på vardagar mellan 11.30 och 14.00 och passa på och luncha där samtidigt EF-medlemmar har 10 kr rabatt på luncherna. Vid matchdagar hemma kommer ni att kunna köpa halsduken i Bar Della Vittoria. På bortamatcher kommer den gå att köpa både på Bar della Vittoria och i bussen. Detta gäller både till dem som har beställt och även de få exemplar som inte är beställda, först till kvarn.

  På grund av det är sådant tryck på halsduken så ska hämtas senast den 13 maj annars släpper vi den till andra för försäljning. Ni som vill ha halsduken skickade till er kommer att få instruktioner via e-post. Alla som köper halduken kommer även få en sticker, med den nya Stig-loggan som tack för att ni stödjer läktarkulturen i Växjö


 • På måndag är det sista chansen att hämta ut din beställda halsduk, en representant från East Front kommer att finnas på Bar Della Vittoria från och med 17.30.

  Du kan även betala med kort i baren
Logga in eller registrera för att kommentera.