Söderettan 2020

redigerade July 2019 i Supportersnack

Börjar inse faktum nu. Känner igen statistiken och panikvärvningarna från förr. Vad gör FB, Petry och Freddy Borg numera? Lika bra att starta tråden i tid så får de hoppfulla ge fan i att läsa.

Man är ju luttrad efter resor till Torslanda, Ruddalen, Övrevi, Lindome etc från och till under några års tid.

Söderettan 2020. Vilka blir kvar i truppen?
Hur blir det med ekonomin? Vem tränar?

 Gillad av:Knugen (1 totalt)
«1345

Kommentarer

 • Föreningen går i kk och försvinner.

   Gillad av:Knugen (1 totalt)
 • Skövde, Trollhättan, Torn, Landskrona, Utsikten. Vilka blir svårast att besegra? Vilka blir en enkel match?

 • redigerade July 2019

  I ett sådant scenario har ju Kalle Björklund lovat/hotat med att komma tillbaka.

  Ur spelartruppen skulle vi genast vinka hejdå till spelare med utgående kontrakt varav några heter Tobias, David och Dragan. James spelar inte i Söderettan. Sheriffen kanske avslutar karriären med att försöka ta upp laget till skillnad från när han var yngre. Ljungberg skulle dra medan Drott nog gnuggar på liksom Pavic. Calle skulle så klart flytta liksom Pedro.

  Sedan skulle man hoppas att yngre förmågor som Örnblom och Ahrn vill spela division 1 där de kan få chansen att bli hjältar.

  Lundgren och Månz skulle nog kunna stanna då de inte skulle få andra erbjudanden, liksom Stefan.

  Nya motstånd kunde bli Torn och Assyriska Turabdin. Riktigt nygammalt motstånd kan bli Stenungsund som leder sin division 2-serie. Lindome/Tvååker/Skövde all over again. Värnamo kan eventuellt åka ur men Åtvidaberg får nog Öster möta i en tänkt div 1 2020.

   Gillad av:JanJosefsson, Jockeluring (2 totalt)
 • Värnamo åka ur, ja så de kan gå de var bättre än öster i matcherna mot oss, åtvid hänger väl också på repet, ska bli i tro se mötet med karlskrona visar väl vAr vi står

 • Hansen. Din beskrivning stämmer nästan överens exakt med senast det begav sig om man bara byter ut namnen. Välkommen tillbaka till forumet. Nästan lika saknad som Conny Halme.

  Visst är det på något konstigt sätt i rejäl motgång vi Östersupportrar främs sluter upp och engagerar oss? En mittenplacering i AS är inte lika intressant.

  Får flashbacks av hela retoriken.

  PS. FB, tycker fortfarande du är kass.

 • Satsa på Stulic, Ericsson, Örnblom, Ahrn. Finns säkert någon ung förmåga till. Men krävs ju en mix av rutin också...

 • redigerade July 2019

  Försöka kalla in Super Mario?

  Svårt att tänka mig att han tackar nej.

 • Blir intressant att följa Räppe i höst! Tror dom kan blanda sig i toppstriden i div 2. Kan bli 2 växjölag i söderettan nästa säsong.

 • Att det ens finns en tråd likt denna är ett stort skämt. Inte pga att den är skapad utan mer att föreningen har gjort det möjligt. Totalt jävla mörker på alla plan!

 • Borde bli vinster nästa år iaf, dock inte med järdler.... avgå

 • Trodde vi skulle möta Kalmar i hissen .. men även om dom åker ut är dom tbx iallsvenskan innan vi börjar göra mål, jag lägger ner nu.. ses våren 2020 i Varberg/räppe/Oskarshamn
  Palla proffesionell fotboll....

 • redigerade July 2019

  Har ni gett upp redan? Det är klart att det ser mörkt ut, men vi kan fan inte lägga oss ner och lipa för det. Fråga er istället vad som är mest konstruktivt att göra just nu. Att plocka in en ny tränare snabbt är, som alla fattar, en del av lösningen. Vi har nästan halva säsongen kvar. Därför tycker jag att den här tråden är tragisk. Jag har INTE gett upp.

   Gillad av:olka6806, ubie67, Lewinsky, Pekka, Tompa (5 totalt)
 • @Petter Bengtsson sa:
  Har ni gett upp redan? Det är klart att det ser mörkt ut, men vi kan fan inte lägga oss ner och lipa för det. Fråga er istället vad som är mest konstruktivt att göra just nu. Att plocka in en ny tränare snabbt är, som alla fattar, en del av lösningen. Vi har nästan halva säsongen kvar. Därför tycker jag att den här tråden är tragisk. Jag har INTE gett upp.

  Förhoppningsvis hamnar tråden långt bak. Tyvärr så är sannolikheten låg.

   Gillad av:Lutavallen (1 totalt)
 • Söderettan 2020 kan bli den bästa på länge. Landskrona ser ut att missa avancemang iår och både Åtvid och Värnamo tror jag klarar sig kvar; vi har alltså de tre lagen i serien. Med Öster så har vi fyra lag med meriter från Superettan i närtid. Och Sillyseason denna vinter kommer ju att bli mycket intensiv med massor med spelare in och ut jämfört med förra vinterns totala stiltje.

  Vi får se det positivt; Öster lever vidare men i en annan kontext.

 • @TheSmokingMan sa:
  Söderettan 2020 kan bli den bästa på länge. Landskrona ser ut att missa avancemang iår och både Åtvid och Värnamo tror jag klarar sig kvar; vi har alltså de tre lagen i serien. Med Öster så har vi fyra lag med meriter från Superettan i närtid. Och Sillyseason denna vinter kommer ju att bli mycket intensiv med massor med spelare in och ut jämfört med förra vinterns totala stiltje.

  Vi får se det positivt; Öster lever vidare men i en annan kontext.

  Du brukar skriva kloka saker men att ge upp ett liv i halvtid? Då vore de flesta av oss döda vid det här laget. Låt oss nynna på min gamla variant av Thorsten Flinck; för vi reser oss igen, ja vi reser oss igen, när jag ser in i era rödblå dräkter, ser jag mig i er. Och det är för oss, som ni gör, er entré.

   Gillad av:Knugen, Peter_Hansen, Lucksmith, Zingo, Lewinsky (5 totalt)
 • Bumpar tråden efter dagens resultat.

  Visst är det så att vi spelat mot samtliga lag i årets upplaga förutom Torn och Assyriska?

 • @Wallberg sa:
  Bumpar tråden efter dagens resultat.

  Visst är det så att vi spelat mot samtliga lag i årets upplaga förutom Torn och Assyriska?

  Mötte vi inte assyriska i nån smålandscup eller Hyundai cup nåt år?

 • Vi har mött alla i seriespel under 2000-talet förutom Assyriska Turabdin och Torn. Skulle väl kunnat vara så att vi mötte Torn på 50-talet om man letar i tredjedivisionerna då.

 • redigerade August 2019

  Ja, efter dagens 1-5 förlust så är saken i mina ögon helt klar. Om spelarna visat 110% inställning i dagens match och gjort jobbet så hade jag närt hoppet, men att se Månz, Stefan och Blomman som ju alla ska vara karaktärsspelare med Österhjärtan göra allt annat än just jobbet så är säsongen bortom all räddning. Med den här inställningen är Söderettan redan nu ett faktum; vi skulle aldrig, om vi mot förmodan ändå får kvala, klara av en serietvåa i årets division 1-serier som kommer hungriga, fulla av självförtroende efter en bra säsong och som spelar utan press med allt att vinna. Ni minns väl Frej i 2014 års kvalspel ? Nej, de fyra sista platserna innebär för vår del automatiskt nedflyttning. Och let’s face it; det finns inte en chans i hela världen att det här ängsliga gänget skulle lyckas undvika någon av de fyra sista platserna. Vårt gäng gör ju inte jobbet. Förlåt mig att jag likt 2007 och inte minst 2014 även kallar årets upplaga av vårt rödblå gäng för skit men det är just en inställningsfråga; GÅR DET DÅLIGT SÅ KÄMPAR MAN ÄNNU HÅRDARE, MAN SLITER OCH KRIGAR VARENDA MINUT OM VARENDA BOLL I VARENDA NÄRKAMP.

  Förr eller senare vänder det, och bara man gör jobbet till 110% så kan vändningen komma närsomhelst för laget som helhet. Men när så många underpresterar och ger 30-40% av sin energi och förmåga så kommer det aldrig att gå. Vi är i Söderettan redan nu, tillåt mig att citera detta inlägg i oktober när det också är teoretiskt klart att vi är där för er som tvivlar. Det är tråkigt, år 2020 är tv-pengarna här och nu missar vi hela kakan. Det känns också smått surrealistiskt och närmast overkligt; vem trodde att det skulle gå så här när vi var så nära att slå ut AIK i Svenska Cupen i våras ? Men det är klart, där och då hade vi 110% inställning, attityd och energi. Samtidigt går det inte att komma ifrån att det i vintras kändes olustigt och fel med en så låg spelaromsättning, så bra är vi ju ändå inte på pappret. Men nu skiter vi i det och tittar framåt, att bygga en helt ny trupp över en vinter blir inte lätt men vi har ju erfarenheten och vi kommer nog att kunna behålla så mycket som en tredjedel av de nuvarande spelarna. Mer än så, även om det vore möjligt, är det nog ändå inte önskvärt då förlorarmentaliteten måste bort direkt och annars ju riskerar leva vidare i laget. Det är absolut inte lätt att åka ner; titta på Gefle som just nu slåss för sitt liv eller på Värnamo som först nu, efter två raka segrar, för första gången denna säsong får uppleva lite säkerhet och arbetsro. Och tänk på Landskrona och Trelleborg som båda varit millimetrar från att spela ner sig själva i division 2. Dagens Öster hade klarat det också om vi varit i Söderettan just denna säsong, så därför är det helt nödvändigt att vi ändå byter ut massor med spelare när lönekostymen ska anpassas efter en mycket mindre matsäck.

  Att gå upp till Superettan direkt igen måste vara föreningens självklara målsättning i november, samtidigt som det mest realistiska nog ändå är minst två eller i värsta fall ännu fler mellanår med fokus på stabilitet och att klara sig kvar i serien, långt bort från de tv-pengar vi verkligen behöver.

  Framförallt hoppas jag att styrelsen lärt sig läxan från tidigare år; ANPASSA MUN EFTER MATSÄCK ! Att ha en för dyr trupp, att gå med negativt resultat och att återigen få ett negativt eget kapital i miljonklassen samtidigt som vi missar direktuppflyttning likt år 2015 går inte för sig denna gång för vad skulle då hända om det just blir så att vi får några tunga mellanår i Söderettan ? Där har vi den ultimata mardrömmen och det krävs verkligen inte mycket för att den ska infrias. Det är det här som skrämmer mig eftersom föreningens själva existens då är i fara. Så till styrelsen finns bara en sak att säga; HÅLL OSS EKONOMISKT HÄLSOSAMMA OCH FRISKA även i Söderettan för det kan bli både två, tre eller fyra säsonger där. Budgetera inte med målsättningen att vi är tillbaka efter en säsong ! Hitta vägar att få koncernen att gå med ett plus/minus nollresultat även i Söderettan !

   Gillad av:JanJosefsson (1 totalt)
 • Vi vann det negativa kvalet 2010. 2014 blev vi klara för kval sent. Om vi når kval 2019 ser jag det som en bonus, dvs en chans 2 att klara kontraktet. Ett helt annat psykologiskt ingångsvärde mot sist vi åkte ur.

   Gillad av:Szabo (1 totalt)
 • redigerade August 2019

  @Patrik sa:

  Mötte vi inte assyriska i nån smålandscup eller Hyundai cup nåt år?

  Bra minne! Hade helt glömt den matchen:

  https://www2.svenskfotboll.se/superettan/information/?scr=result&fmid=3448679

 • @TheSmokingMan sa:
  Ja, efter dagens 1-5 förlust så är saken i mina ögon helt klar. Om spelarna visat 110% inställning i dagens match och gjort jobbet så hade jag närt hoppet, men att se Månz, Stefan och Blomman som ju alla ska vara karaktärsspelare med Österhjärtan göra allt annat än just jobbet så är säsongen bortom all räddning. Med den här inställningen är Söderettan redan nu ett faktum; vi skulle aldrig, om vi mot förmodan ändå får kvala, klara av en serietvåa i årets division 1-serier som kommer hungriga, fulla av självförtroende efter en bra säsong och som spelar utan press med allt att vinna. Ni minns väl Frej i 2014 års kvalspel ? Nej, de fyra sista platserna innebär för vår del automatiskt nedflyttning. Och let’s face it; det finns inte en chans i hela världen att det här ängsliga gänget skulle lyckas undvika någon av de fyra sista platserna. Vårt gäng gör ju inte jobbet. Förlåt mig att jag likt 2007 och inte minst 2014 även kallar årets upplaga av vårt rödblå gäng för skit men det är just en inställningsfråga; GÅR DET DÅLIGT SÅ KÄMPAR MAN ÄNNU HÅRDARE, MAN SLITER OCH KRIGAR VARENDA MINUT OM VARENDA BOLL I VARENDA NÄRKAMP.

  Förr eller senare vänder det, och bara man gör jobbet till 110% så kan vändningen komma närsomhelst för laget som helhet. Men när så många underpresterar och ger 30-40% av sin energi och förmåga så kommer det aldrig att gå. Vi är i Söderettan redan nu, tillåt mig att citera detta inlägg i oktober när det också är teoretiskt klart att vi är där för er som tvivlar. Det är tråkigt, år 2020 är tv-pengarna här och nu missar vi hela kakan. Det känns också smått surrealistiskt och närmast overkligt; vem trodde att det skulle gå så här när vi var så nära att slå ut AIK i Svenska Cupen i våras ? Men det är klart, där och då hade vi 110% inställning, attityd och energi. Samtidigt går det inte att komma ifrån att det i vintras kändes olustigt och fel med en så låg spelaromsättning, så bra är vi ju ändå inte på pappret. Men nu skiter vi i det och tittar framåt, att bygga en helt ny trupp över en vinter blir inte lätt men vi har ju erfarenheten och vi kommer nog att kunna behålla så mycket som en tredjedel av de nuvarande spelarna. Mer än så, även om det vore möjligt, är det nog ändå inte önskvärt då förlorarmentaliteten måste bort direkt och annars ju riskerar leva vidare i laget. Det är absolut inte lätt att åka ner; titta på Gefle som just nu slåss för sitt liv eller på Värnamo som först nu, efter två raka segrar, för första gången denna säsong får uppleva lite säkerhet och arbetsro. Och tänk på Landskrona och Trelleborg som båda varit millimetrar från att spela ner sig själva i division 2. Dagens Öster hade klarat det också om vi varit i Söderettan just denna säsong, så därför är det helt nödvändigt att vi ändå byter ut massor med spelare när lönekostymen ska anpassas efter en mycket mindre matsäck.

  Att gå upp till Superettan direkt igen måste vara föreningens självklara målsättning i november, samtidigt som det mest realistiska nog ändå är minst två eller i värsta fall ännu fler mellanår med fokus på stabilitet och att klara sig kvar i serien, långt bort från de tv-pengar vi verkligen behöver.

  Framförallt hoppas jag att styrelsen lärt sig läxan från tidigare år; ANPASSA MUN EFTER MATSÄCK ! Att ha en för dyr trupp, att gå med negativt resultat och att återigen få ett negativt eget kapital i miljonklassen samtidigt som vi missar direktuppflyttning likt år 2015 går inte för sig denna gång för vad skulle då hända om det just blir så att vi får några tunga mellanår i Söderettan ? Där har vi den ultimata mardrömmen och det krävs verkligen inte mycket för att den ska infrias. Det är det här som skrämmer mig eftersom föreningens själva existens då är i fara. Så till styrelsen finns bara en sak att säga; HÅLL OSS EKONOMISKT HÄLSOSAMMA OCH FRISKA även i Söderettan för det kan bli både två, tre eller fyra säsonger där. Budgetera inte med målsättningen att vi är tillbaka efter en säsong ! Hitta vägar att få koncernen att gå med ett plus/minus nollresultat även i Söderettan !

  Ska bli roligt att fråga dig sen när väl säsongen är slut och om du ångrar att du skrev den här långa texten om att Öster redan är klara för Division 1 södra.

   Gillad av:Petter Bengtsson, Lewinsky (2 totalt)
 • @Knugen sa:

  @TheSmokingMan sa:
  Ja, efter dagens 1-5 förlust så är saken i mina ögon helt klar. Om spelarna visat 110% inställning i dagens match och gjort jobbet så hade jag närt hoppet, men att se Månz, Stefan och Blomman som ju alla ska vara karaktärsspelare med Österhjärtan göra allt annat än just jobbet så är säsongen bortom all räddning. Med den här inställningen är Söderettan redan nu ett faktum; vi skulle aldrig, om vi mot förmodan ändå får kvala, klara av en serietvåa i årets division 1-serier som kommer hungriga, fulla av självförtroende efter en bra säsong och som spelar utan press med allt att vinna. Ni minns väl Frej i 2014 års kvalspel ? Nej, de fyra sista platserna innebär för vår del automatiskt nedflyttning. Och let’s face it; det finns inte en chans i hela världen att det här ängsliga gänget skulle lyckas undvika någon av de fyra sista platserna. Vårt gäng gör ju inte jobbet. Förlåt mig att jag likt 2007 och inte minst 2014 även kallar årets upplaga av vårt rödblå gäng för skit men det är just en inställningsfråga; GÅR DET DÅLIGT SÅ KÄMPAR MAN ÄNNU HÅRDARE, MAN SLITER OCH KRIGAR VARENDA MINUT OM VARENDA BOLL I VARENDA NÄRKAMP.

  Förr eller senare vänder det, och bara man gör jobbet till 110% så kan vändningen komma närsomhelst för laget som helhet. Men när så många underpresterar och ger 30-40% av sin energi och förmåga så kommer det aldrig att gå. Vi är i Söderettan redan nu, tillåt mig att citera detta inlägg i oktober när det också är teoretiskt klart att vi är där för er som tvivlar. Det är tråkigt, år 2020 är tv-pengarna här och nu missar vi hela kakan. Det känns också smått surrealistiskt och närmast overkligt; vem trodde att det skulle gå så här när vi var så nära att slå ut AIK i Svenska Cupen i våras ? Men det är klart, där och då hade vi 110% inställning, attityd och energi. Samtidigt går det inte att komma ifrån att det i vintras kändes olustigt och fel med en så låg spelaromsättning, så bra är vi ju ändå inte på pappret. Men nu skiter vi i det och tittar framåt, att bygga en helt ny trupp över en vinter blir inte lätt men vi har ju erfarenheten och vi kommer nog att kunna behålla så mycket som en tredjedel av de nuvarande spelarna. Mer än så, även om det vore möjligt, är det nog ändå inte önskvärt då förlorarmentaliteten måste bort direkt och annars ju riskerar leva vidare i laget. Det är absolut inte lätt att åka ner; titta på Gefle som just nu slåss för sitt liv eller på Värnamo som först nu, efter två raka segrar, för första gången denna säsong får uppleva lite säkerhet och arbetsro. Och tänk på Landskrona och Trelleborg som båda varit millimetrar från att spela ner sig själva i division 2. Dagens Öster hade klarat det också om vi varit i Söderettan just denna säsong, så därför är det helt nödvändigt att vi ändå byter ut massor med spelare när lönekostymen ska anpassas efter en mycket mindre matsäck.

  Att gå upp till Superettan direkt igen måste vara föreningens självklara målsättning i november, samtidigt som det mest realistiska nog ändå är minst två eller i värsta fall ännu fler mellanår med fokus på stabilitet och att klara sig kvar i serien, långt bort från de tv-pengar vi verkligen behöver.

  Framförallt hoppas jag att styrelsen lärt sig läxan från tidigare år; ANPASSA MUN EFTER MATSÄCK ! Att ha en för dyr trupp, att gå med negativt resultat och att återigen få ett negativt eget kapital i miljonklassen samtidigt som vi missar direktuppflyttning likt år 2015 går inte för sig denna gång för vad skulle då hända om det just blir så att vi får några tunga mellanår i Söderettan ? Där har vi den ultimata mardrömmen och det krävs verkligen inte mycket för att den ska infrias. Det är det här som skrämmer mig eftersom föreningens själva existens då är i fara. Så till styrelsen finns bara en sak att säga; HÅLL OSS EKONOMISKT HÄLSOSAMMA OCH FRISKA även i Söderettan för det kan bli både två, tre eller fyra säsonger där. Budgetera inte med målsättningen att vi är tillbaka efter en säsong ! Hitta vägar att få koncernen att gå med ett plus/minus nollresultat även i Söderettan !

  Ska bli roligt att fråga dig sen när väl säsongen är slut och om du ångrar att du skrev den här långa texten om att Öster redan är klara för Division 1 södra.

  Ja, ingen skulle vara lyckligare än jag. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag kommer få ångra vartenda ord. Men nej, jag är säker på att det inte blir så :anguished:

 • För Er som undrar vad Torn håller till kan nästa säsong ställa in gps:en på Stångby.
  Torns IF är en fotbollsförening i Stångby, norr om Lund. Föreningen bildades 30 mars 1965. Torns IF äger och driver sedan 1983 Tornhallen, en fullstor inomhushall och kafeteria. Varje år arrangeras Stångbymässan.

  Assyriska Turabdin IK håller till i Jönköping och spelar på Rosenlunds IP.

  Håller man på Öster får man se många platser och små idrottsföreningar med pittoreska fotbollsarenor. B)

  Så här många såg Torns förra match: :) :) :p :# B) ;) :p :s :o :3 :'( :) :p :s :s

   Gillad av:JanJosefsson (1 totalt)
 • Hur många spelare försvinner efter en degradering? Många spelare som Örnblom Silka Helg Calle Pavic och Lundgren har väl inte så mycket intresse av att spela kvar om det blir i träsket div 1. södra 2020.

 • @Old Chap sa:
  Hur många spelare försvinner efter en degradering? Många spelare som Örnblom Silka Helg Calle Pavic och Lundgren har väl inte så mycket intresse av att spela kvar om det blir i träsket div 1. södra 2020.

  Calle, Helg, Örnblom och kanske Ljungberg lär få andra erbjudanden men se övriga i truppen är väl inte så heta på marknaden.

 • @Slangen sa:

  @Old Chap sa:
  Hur många spelare försvinner efter en degradering? Många spelare som Örnblom Silka Helg Calle Pavic och Lundgren har väl inte så mycket intresse av att spela kvar om det blir i träsket div 1. södra 2020.

  Calle, Helg, Örnblom och kanske Ljungberg lär få andra erbjudanden men se övriga i truppen är väl inte så heta på marknaden.

  Är någon het? Spelare som är slöa som fan utan geist, vem vill ha dessa?

   Gillad av:JanJosefsson, dokken (2 totalt)
 • Om vi åker ur lär det bli en rejäl förändring i truppen. Flera kontrakt går ut medan andra antagligen har kontrakt som upphör att gälla. Förmodligen kommer halva truppen att bestå av spelare som inte är med idag. Men även om vi hänger kvar lär det bli stora förändringar.

 • @Petter Bengtsson sa:
  Men även om vi hänger kvar lär det bli stora förändringar.

  Det får vi hoppas!

 • redigerade August 2019

  Värnamo fortsätter plocka raka segrar och gjorde så även denna helg. Den dåliga säsongsinledningen innebär dock att de har 12p upp till positivt kval och det kommer de inte att klara - liksom Landskrona känns de klara för Söderettan även nästa säsong. Åtvidaberg ör däremot ett mer osäkert kort, de föll hemma mot serietvåan Skövde AIK och ligger nu på nedflyttningsplats - hemska tanke om de skulle åka ur. Med lite tur har vi Ljungskile, Landskrona, Värnamo och Åtvidaberg i vår serie nästa säsong - det blir spännande. Det som talar till vår nackdel är att vi likt alla lag som flyttas ner kommer att behöva byta ut kanske två tredjedelar av truppen - att spela samman ett nytt lag tar tid vilket årets Värnamo är ett fint exempel på. De kommer att bli svåra att knäcka då de just kommer att ha ett samspelt, bra lag redan i inledningen av nästa år.

  Och tyvärr är det väl så att Velic, med noll erfarenhet av att vara huvudtränare och coacha lag under match, stannar över nästa säsong. Jag gillar Velic - vilket Österhjärta ! Men uppdraget ska gå till den som är bäst lämpad och det kommer med säkerhet finnas bättre, mer meriterade tränare tillgängliga i vinter. Att man varit en lojal Österspelare under många år ska såklart belönas och det måste finnas massor med sysselsättning för en sådan kille i vår förening. Vi ska ta hand om den typen av eldsjälar. Men att man varit en lojal spelare under många år innebär ju inte att man helt plötsligt är en erfaren och duktig matchcoach över en natt. Sådant tar tid och det måste det få göra. Det behöver inte lyckas; att vara huvudtränare är i mångt och mycket ett hantverk som kräver omdöme, eftertanke och fingertoppskänsla - det är väsensskilt från att vara spelare. Att därför utnämna Velic till Järdlers efterträdare var förmodligen den snabbaste och billigaste lösningen, men också den sämsta och sportgruppens/styrelsens sista avgörande misstag denna säsong. Herregud, han har ju inte ens bevisat att han kan matcha ett juniorlag och så ska han direkt in och leda Öster i en kamp för livet ? Det är inte schysst, inte mot Velic och inte mot Öster. Stannar han som huvudtränare så känns det verkligen inte bra. Tre lag ska ju trots allt direkt ner i division 2. I say no more.

   Gillad av:Redarmy88, Lutavallen (2 totalt)
Logga in eller registrera för att kommentera.