Resan mot halvtid omgång 11-15

2-2-1

AFC hemma
Värnamo borta
J-Södra hemma
Akropolis borta
Trelleborg hemma

Vi måste utveckla spelalternativen högre upp i plan. Jag skulle önska att vi vill och vågar vända upp med boll i mitten av plan ibland. Jag vill se en flygande finländare sättas i spel mot en ytter som tvingas vända och kampa mot Tatu. Jag vill se Stenberg nonchalant vicka bort första pressen och med liten marginal spela upp på Rochester som tar med boll sida och vänder upp.. Jag vill se Calle få bollen i fart, vika in från kant och lägga stickare på djupledslöpande forward som chippar mål, eller avsluta själv lågt i bortre. Jag vill se Silver trippa omkring med bollen vid sina fotknölar för att plötsligt vända upp och tajma ett bra inlägg på en flygande dansk. Jag vill se ivriga inhopp av ystra junisar och jag vill säga tack för den här tiden till några spelare som har sin framtid någon annanstans. Om det fysiska tempot inte är högt, så måste åtminstone tempot på tanke och passningar vara det.

Vi måste framförallt minimera förlusterna. Allt ovan är tyvärr underordnat att inte förlora. Att inte släppa in sketmål och ha otur med domslut etcetera. Det kan gå. Och det är spelar och ledargruppen som ska göra det.

3 p hemma mot AFC är en bra början.

 Gillad av:Zingo, ÖÖIIFF, Lewinsky, Ingemar (4 totalt)

Kommentarer

 • Bara se på Alabas inlägg igår, en stenhård låg flack bakom backlinje, likt en nu viss TFF-spelare även gjorde med framgång förra året hos oss ibland, ist för nu vända hem alt lång hög lyra utan adress.

 • Positiva nyheter med släpp ifrån truppen. Det är inte de spelare och löneposter som ska befinna sig på rank 10-12 i laget.

   Gillad av:Lewinsky, olka6806 (2 totalt)
 • redigerade June 22

  1-0-0

  3 p - inga sketmål, stabil defensiv och fler spelare involverade högre upp i plan. Bra.

  Nej, AFC var ingen värdemätare. Värnamo kommer ge oss ett heelt annat tuggmotstånd. Ser fram emot det!

   Gillad av:ÖÖIIFF (1 totalt)
 • Med en vildsint o hungrig spelklar islänning, 3v behövlig matchvila skulle jag nu omforma det till 3-1-1 just med tanke på i stort sett alla spelklara, lite vind i seglen o positivism med senaste segern samt för tillfälligt väldigt solida bakåt. Att man torskar nån match även om man spelar hyfsat ligger i SE:s natur, men ser absolut inget annat än att vi vinner minst 2st mer av dessa 4st matcher med vår trupp i rådande situation, trots svårigheter där framme att peta in de enkla o ack så behövliga målen.

Logga in eller registrera för att kommentera.