Medlemsavgift 2019

redigerade January 2 i Supportersnack

Bästa medlemmar!

Vi har just nu lite bekymmer med våra elektroniska medlemsinbetalningar så just nu är alla betalningar för medlemsavgifterna 2019 stoppade tills vi löst problemet.

Problemet löst! https://www.eastfront.se/2019/01/dags-att-bli-medlem-2019/

 Gillad av:outdoor_miner (1 totalt)

Kommentarer

 • Vi bryter av lite här i Solna-geggan och semifinaleuforin! Redan 307 betalande medlemmar, suveränt!..medlemsräknaren har ett litet glädjepåslag..... Vi siktar mot förra årets 474 och rekordet på 559. Stort tack till alla er som redan betalat era avgifter, ni ska alla snart ha fått era medlemskort och tidningar. Medlemstidning går i veckan även ut till alla förra årets betalande medlemmar. Gör gärna din inbetalning/swish i hast så får du medlemskort redan i veckan och vi spar en slant. East Fronts medlemsansvarige är stolt över alla er trogna medlemmar, tillsammans fixar ni billiga bortaresor, tifon och hygglig litteratur! Jag vill även uppmana alla er andra som hänger här på forumet som inte är medlemmar att testa ett medlemskap, om inte annat som hyllning och bock till alla ideella krafter som sköter hemsida, bortaresor och tifo. En liten slant ger stor effekt. Jag lovar att sända er ett saftigt medlemspaket!

  Lev väl. Älska Öster. Krossa Gnaget!

   Gillad av:xonitex, Manne, McA, razz97, öster i väster, Lucksmith, Zingo, Labila Kabila, Redarmy88, swindie74, korrsa, Slangen, Fidde P, Virden, Suppe, Pekka (16 totalt)
 • Fixat!

   Gillad av:Zingo, Lewinsky (2 totalt)
 • Väl talat, håller med. I brevlådan landade ett färskt ex av Öster News i veckan, exempelvis. Vilken lyx.

   Gillad av:Zingo, Memory Man (2 totalt)
 • Nu försöker vi locka fler att bli medlemmar i east front. Medlemsrekordet på 559 borde vi kunna slå.

   Gillad av:Slangen (1 totalt)
Logga in eller registrera för att kommentera.