Ambulansresan Värnamo borta

1235»

Kommentarer

 • Vad är det som händer de sista 10-15? Var är desperationen? Viljan att kvittera?

  Öster försöker spela sig fram till målchanser i 80 minuter utan att knappt skapa ett jota och ändå så fortsätter man likadant. 85;e minuten och Silka och Silverholt står och duttar boll till varandra nere på Östers planhalva - vafan?

  Plocka ut en back eller flytta upp Silverholt, sätt upp de långa i straffområdet och lyft in bolljävlen, hoppas den dimper ner framför en rödblå som kan tåa in en kvittering... hur svårt kan de vara att visa lite jävlar anamma i åtminstone tio minuter?

   Gillad av:Söder, TheSmokingMan, onion (3 totalt)
 • Försöker förstå, men det är inte lätt. Östers spel måste ha varit ett mentalt haveri för så här dåligt är laget egentligen inte. Jag har klagat på backlinjen tidigare, idag var det tyvärr totalt virrvarr. Stefans sämsta match i Österdressen någonsin? Resten av backlinjen inte mycket bättre. Robin återigen bäste man.

  Spelet i övrigt alldeles för omständigt. Man undrar ju hur taktiken såg ut. I och för sig var första 10-15 ok, men sen.... Fy tusan!

 • redigerade August 2018

  Det såg ut som det stod 1-1 sista kvarten när båda lagen mest bevakar sin poäng. Detta i ett derby. Detta efter all skit som hände mellan föreningarna i vintras där Fonus attackerade Öster gång på gång.

  Detta när vi har chans att vara med och tävla om kvalplatsen vid seger och spela ner det inlånanade skitlaget där den största stjärnan är en 38-årig anfallare till division 1 södra så vi slipper möta dem och riskera förnedra oss själva även nästa år.

  Man bjuder Kaj och pampen Thomas på party. Fy fan. Mår illa.

   Gillad av:TheSmokingMan, onion, outdoor_miner (3 totalt)
 • Jag hoppas Värnamo hänger kvar så vi kan spöa dem rejält nästa säsong.

   Gillad av:Ols, outdoor_miner (2 totalt)
 • Möjligtvis om vi slipper se alla i dagens backlinje med undantag av Lunkan

   Gillad av:Plantagenparkeringen (1 totalt)
 • Underlaget spelar oss ett spratt idag. Svårt att spela det kontrollerade spel som var avsikten, vi slarvar med passningar och medan tuppkammen växer på beeep, så minskar modet att göra det vi själva tänkt.

  Olyckligt, svagt att släppa till den kontringen där de får göra målet efter spelvändning. Silka tar tyvärr hemjobbet på fel sida.

  Bryt ihop och kom igen. Det går fortfarande att kriga för en kvalplats. Nu krigar vi för en ny streak.

 • Glöm kval, det viktiga är att hänga kvar. Nästa match mot FFF blir svår. Jag är nöjd, mer än så faktiskt, med oavgjort !

 • Alla lag gör dåliga matcher. Man får det inte att stämma. Det kan bero på många saker. Om en längdhoppare har en dålig dag, accepterar vi det. Samma sak gäller uppenbarligen inte vårt favoritlag. Det måste vara bra, även vid förlust.

  Nu lägger åtminstone jag den här regniga augustikvällen till handlingarna och funderar på FFF.

   Gillad av:outdoor_miner, Pekka (2 totalt)
 • Vi har nio matcher i rad obesegrade. Sju vunna o två oavgjorda. Sen EN förlust och det blir rena undergångsstämningen på forumet...
  Jag var också besviken efter matchen, men vissa dagar stämmer det inte.
  Dåligt försvarsspel vid målet dock.Liridon tittar på när Värnamospelaren lunkar in i straffområdet och Stefan tittar på när den andre slår in returen. Sen backar Värnamo hem o väntar på kontring.

   Gillad av:Drillo, Pergitta (2 totalt)
 • Allt har redan skrivits men gör det väl igen; Vi hade svårt mot ett krigande Värnamo som fått ihop sina legoknektar på ett bra sätt. De spelar enkelt, vägvinnande och med inställning. Tyvärr innebär det att de kommer att snuva flera håglösa mittenlag på poäng, och säkert även en del topplag nu i höst. Så de kommer säkerligen att hänga kvar.

  Sen är det omöjligt att hitta en spelare eller lagdel som **inte **underpresterade igår. Men Dragan var en av få ljusglimtar som ändå kunde bryta den lättlästa tristess som Östers spel innebar då och då. Johannesson fick inga ytor alls att jobba med mot ett lågt försvar, mittfältet helt oigenkännligt och försvaret taffligt.

  Och alltså, såna här matcher kommer ju. Men så urbota trist att det kommer just när vi började få ett flow igen och fått mer supportrar som hittat tillbaka till laget. Och förbannat synd om Järdler som sannerligen var förtjänt av ett bättre fokus och en bättre inställning från sina spelare när han inledningsvis blev hånad av motståndarlagets s k fans.

  Bara att tugga i sig detta och låta Falkenberg få betala i nästa match.

   Gillad av:Grusplanen, Drillo (2 totalt)
 • @TheSmokingMan sa:
  Glöm kval, det viktiga är att hänga kvar. Nästa match mot FFF blir svår. Jag är nöjd, mer än så faktiskt, med oavgjort !

  Talar traditionen lika tydligt som i derbyt vinner Öster mot FFF med ett par bollar

   Gillad av:ÖÖIIFF (1 totalt)
 • Det är skillnad på överlevnadsinstinkt och vinnarinstinkt. Öster har visat det första i de här 10 matcherna och kommit upp på relativt säker mark men nu måste de växla om till vinnarinstinkten.

   Gillad av:Platini (1 totalt)
 • Efter att sett highlights från matchen, Stefans agerande vid målet är inte godkänt.

   Gillad av:outdoor_miner (1 totalt)
 • Var är talangen?

 • Med så dåliga uppspel från backlinje upp till mittfält blir det ingen press på motståndarna och inget eget spel offensivt Måste bli bättre

 • Tungt idag...

 • Wow. Classy kommentarer från en del här på forumet. Med sådana supportrar behövs inga motståndare.
  In å rösta - eller låt bli. Bit ihop och kom igen... för faan.
  http://www.eastfront.se/trophy-matches/

   Gillad av:Lewinsky, Zingo (2 totalt)
 • Är det någon som vet om Joao får speltid i U21-matchen ?

 • Så fruktansvärt uselt var kanske inte spelet men Öster klarade inte alls att spela mot en parkerad buss. Värnamo fick undan alla inlägg och några andra vapen fanns inte riktigt. Detta måste man träna på

 • Ta bort alla 11, ta in nytt, klarar kontrakt, men ser framtid nu

 • Vi måste medge at vi har haft tur i många vinst matcher , mot bottenlagen landskrona frei var vi stundtals utspelade men vann ändå, o nu var vi i stort chanslösa mot ännu et bottenlag, det tyder på att vi inte är så bra som tabelläget visade.
  Nu gäller det o ta poäng så vi slipper våndas för botten, Tyvärr fick Helg en smäll i början så han försvann ur matchen, tycker själv det borde varit utvisning , var nog en av orsakerna til det dåliga kantspelet , att våra ytterbacker tillhör seriens sämsta är ingen nyhet , roar utnyttjade det, Sen silkas veka spel med måbga bolltapp o uppehållande spel med onödiga driblingar, gör oss sårbara för kobtringar.
  De två på topp slet ju dock men fick inge vettiga bollar,
  jag tror värnamo åker ur, de var inget höjdarlag, dessdå värre att vi inte kunde slå dem.

 • Jag ser det faktiskt till stora delar som en coaching förlust. Öster började dominant men iom målet så fick Vmo matchen precis dit de ville. De fick ligga lågt och kontra mot ett Öster som duttade omkring på mitten och tappade boll efter boll. Järdler förmådde inte ändra matchbilden den här gången. Roar stängde ner Öster helt när han bytte in Johan.
  Roar 1 - Järdler 0

Logga in eller registrera för att kommentera.