Myresjöhus Arena

12346

Kommentarer

 • Hur många år klarade man av spela fotboll utan att planerna vattnades i samband med match?

   Gillad av:Slangen (1 totalt)
 • redigerade August 2018

  Om Rosengårds tränare sade att planen på söndagen var undermålig ojämn och med massor av sand som bottenunderlag ligger det förmodligen en del i det han säger. Frågan är väl är detta är normalt innan planen har satt sig eller ett dåligt anläggningsarbete. Ingen vill väl se att man måste vattna planen riktigt ordentligt före matchen som man till exempel gör på Grimsta IP inför varje match. För oss som såg sändningen igår på skärm såg planen riktigt bra ut men noterade att en del av spelarna ofta tappade balansen i trängda lägen.

 • Rosengårds tränare öser på som tusan även i Sydsvenskan hur ”väldigt, väldigt” dåligt hybridgräset var. Han talar om en alldeles för långhårig matta med alldeles för mycket sand och ojämnheter.

 • @Bonus sa:
  Rosengårds tränare öser på som tusan även i Sydsvenskan hur ”väldigt, väldigt” dåligt hybridgräset var. Han talar om en alldeles för långhårig matta med alldeles för mycket sand och ojämnheter.

  Kan han inte bara ta sina tre poäng och hålla truten?

   Gillad av:McA, KAX, Slangen, Lutavallen, Lewinsky (5 totalt)
 • @Jockeluring sa:

  Kan han inte bara ta sina tre poäng och hålla truten?

  Så på grund av att hans lag vann matchen har han inte rätt att uttala någon åsikt om i vilket skick planen befanns vara? Är ditt inlägg här på allvar?

 • redigerade August 2018

  Det är viktiga är att det görs en ordentlig utvärdering. Kommunen kan väl åka till Ljungby och kolla in deras matta?

  Hittade ett ganska intressant inlägg om hybridgräs här: http://www.alltomhif.se/ser-vi-slutet-for-konstgras-inom-elitidrotten/

   Gillad av:ubie67 (1 totalt)
 • inkommande hatkommentarer inom 4....3...2...1.

  http://www.vxonews.se/sport/oster-vill-bygga-om-myresjohus-arena/

   Gillad av:Labila Kabila, Patrik, EF-JKPG (3 totalt)
 • redigerade August 2018

  @NonPhixion sa:
  inkommande hatkommentarer inom 4....3...2...1.

  http://www.vxonews.se/sport/oster-vill-bygga-om-myresjohus-arena/

  Folk gnäller på som vanligt när det har något med Öster att göra. Trötta jävlar!

 • Hur ska vi göra för att bli folkets lag igen ? Skrämmande negativ läsning så fort det handlar om Öster, eller mitt eget fikarum på arbetsplatsen för den delen. Varför står folket inte längre bakom föreningen ? Hur hamnade vi här ?

   Gillad av:Lutavallen (1 totalt)
 • Tycker faktiskt att det är betydligt bättre nu än för några år sedan. Sen är det klart att folk har blivit bortskämda med ett gäng duktiga lag i olika idrotter så ett mittenlag i superettan slår inte lika högt längre.

  Sen så tror jag generellt sett att folk som kommenterar VxoNews är lite bittrare och negativa än genomsnittet.

 • @Eric sa:

  Sen så tror jag generellt sett att folk som kommenterar VxoNews är lite bittrare och negativa än genomsnittet.

  Jo, i detta kan du nog vara sanningen på spåren. Finns en och annan total haverist som kommenterat VXOnews-artikeln, bl.a ett bittert troll i Gemla som överklagade kommunens byggnation av nya stadshuset. Så visst, det är nog inte representativt för Växjöbor i gemen. Men ändå tråkig läsning som gör ont i själen.

   Gillad av:Lutavallen (1 totalt)
 • Mycket bra idéer som Jonas Karlsson presenterar. Här finns det lite tanke och struktur bakom, inte bara skjutande från höften (som vi tyvärr är rätt vana vid annars i vår kära förening).

 • Blir mörkrädd av de kommentarerna i artikeln. Gnällspikar som inte förstår vad ett lån är, att skattebetalare drabbas etc. Man blir mörkrädd hur dålig koll folk kan ha. Vad är ett lån? Jo något man betalar tillbaka, med ränta, så den så kallade skattebetalaren får ju mer, inte mindre. Dessutom om Östers betalningsförmåga blir bättre så minskar det sannolikheten att det blir en konkurs och DÅ skulle skattebetalaren drabbas.
  Men som sagts innan i tråden, oerhört ledsamt med den generella synen på Öster.

  För att kommentera ombyggnaden: när det ändå ska göras något, se nu till att täppa till den förbannade gluggen längst upp mellan glas och tak så det inte regnar in och blåser. Har fått den kommentaren hundratals gånger från folk som är halvintresserade.

   Gillad av:Lutavallen, onion, Pekka (3 totalt)
 • Särskilt ledsamt är det när de är totalt oinsatta, ja. Trötta muppar.

 • Är ju alltid så att sannolikheten att de som är negativa o upprörda är också de som skriver, o nättroll finns det gott om. Lär också vara en hel del Lakersfan av dessa, tur man flyttat från stan så man slipper all jävla skitsnack om vårt kära lag, men håller man på tex. Lakers eller spelar golf ingen fan som yttrar sig negativt om det direkt....

 • Jag hittar inga kommentarer på vxonews. Var hittar ni dem?

 • Med tankte på all sol och brist på regn skugga så ska vi vara glada att det kommit något gräs alls i hybridmattan den kommer blir bättre med några regn och 'normal värme' veckoer

   Gillad av:Slangen (1 totalt)
 • @Calle01 sa:
  Jag hittar inga kommentarer på vxonews. Var hittar ni dem?

  VXOnews-artikeln på Facebook.

 • @NonPhixion sa:
  inkommande hatkommentarer inom 4....3...2...1.

  http://www.vxonews.se/sport/oster-vill-bygga-om-myresjohus-arena/

  Jävla stolpskott. Going in in 4....3...2..1.

 • https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=7015062

  – Vi kommer ta upp det här i arbetsutskottet i höst. Men som sagt, jag tycker det är ett gediget material, så jag ser positivt till att kunna hantera det här, säger Per Schöldberg, centerpartistiskt kommunalråd i Växjö.

   Gillad av:Zingo (1 totalt)
 • Vilka har majoriteten i Växjö kommun?

 • redigerade August 2018

  @Calle01 sa:
  Vilka har majoriteten i Växjö kommun?

  Alliansen + MP. Schöldberg är en bra kille för övrigt.

 • @Zingo sa:

  @Calle01 sa:
  Vilka har majoriteten i Växjö kommun?

  Alliansen + MP. Schöldberg är en bra kille för övrigt.

  In the name of PK och alltings rättvisa... så är det väl ingen som har majoritet här utan det är en o(hel)ig allians som styr. Inte för att jag tycker att man ska rösta utifrån ÖIF-perspektivet enbart... men det är väl C och S som har känts mest nära fotbollen. M med Bosse F i spetsen har ju inte direkt utmärkt sig som Östervänliga, snarare tvärtom... och de övriga har jag ingen direkt uppfattning om hur de står i förhållande till ÖIF.

   Gillad av:olka6806 (1 totalt)
 • http://www.vxonews.se/nyheter/tummen-upp-for-osters-arenasatsningar/

  Nu har kommunstyrelsen gett Öster tummen upp och föreslår att kommunfullmäktige bifaller låneansökan.

  http://www.smp.se/sport/kommunen-sager-ja-till-osters-miljonlan/

   Gillad av:Grusplanen, ubie67, Zingo, Drillo, outdoor_miner (5 totalt)
 • Har för mig att Öster och Myresjöhus skrev ett 7-årigt namnavtal. Något som vet vad som händer där? Kommer vi få ett nytt namn på Myran 2019? B)

 • @xonitex sa:
  Har för mig att Öster och Myresjöhus skrev ett 7-årigt namnavtal. Något som vet vad som händer där? Kommer vi få ett nytt namn på Myran 2019? B)

  Jag har för mig att det var 12 år, men det är bara ett antagande.

 • redigerade January 16

  Jag vill minnas att det var 7 + 3, dvs de sista åren var optionsår. Kunde vara läge att få till t ex Elitfönster Arena, så kan en del av sponsringen vara att täppa igen blåshålen upp mot taket med de glaspartier som saknas...

   Gillad av:razz97, idfors, olka6806, Platini, Apotekaren, onion, Memory Man, Pekka (8 totalt)
 • redigerade January 27
   Gillad av:Petter Bengtsson (1 totalt)
 • Även om jag är röd och blå långt in i själen har jag svårt att kritisera journalisten för någon snedvriden subjektivitet i detta fallet.

   Gillad av:xonitex (1 totalt)
 • Jag drar tillbaka det (en aning iallafall). Läste om diskussionen i en annan tråd om hur vissa är negativa mot Öster, sedan fann jag den radiointervjun direkt efter så jag tänkte väl vinklat. Men samtidigt tycker jag reportern går in med förutfattade meningar både en och två gånger, som sedan politikern säger får stå för henne själv. Nog om det, har väl förstorat detta så det räcker :) .

Logga in eller registrera för att kommentera.