Fanskampen Musikhjälpen

redigerade January 1970 i Supportersnack
Gott folk. Jag har jobbat med att samla in pengar till Musikhjälpen för Helsingborgs studentradio (Eller säger vi H******borg numera?) och såg att det finns nåt som heter #Fanskampen12 på Twitter och som man kan se på http://fanskampen.hesselbom.net/. Jag tänkte att Öster givetvis måste representeras. Ni hittar sms-insamlingen på http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/osters-if. I skrivande stund ligger vi på plats 46. Vore kul att klättra såklart.

Ha det fint gott folk!

Kommentarer

 • Jag lägger hellre mina kronor här. Det där med att klättra i listor och välörenhet hänger inte riktigt ihop.

  http://www.bidra.nu/Utsatta_i_Sverige.html

 • Det är helt upp till dig. Att Musikhjälpen stimulerar välgörenhet är knappast negativt. Hellre tävla om att skänka pengar än att inte skänka pengar alls, i mitt tycke.

 • Visst, även inom välgörenheten finns konkurrens. Tyvärr betalas inte marknadsföringen av de övriga insamlingarna av tv och radioliscenspengar.
  Framförallt promotas de inte lika mycket av en vänsterorienterad radiokanal som helt verkar glömt bort de som ligger och sover i kylan på våra egna bakgator.

  Men visst som du säger, det är upp till var och en.
  All välgörenhet är bra välgörenhet.

 • Bra initiativ Manne! Naturligtvis skänker var och en till vad man vill och hur mycket man vill. Musikhjälpen eller annat, eller både och. Musikhjälpen är en bra sak och god underhållning i mina ögon. Och ja; vi säger H*****borg numera.
 • Ja bra jobbat Manne, aldrig fel att Öster syns och behövande får pengar
Logga in eller registrera för att kommentera.