Nyheter

Dags att bli medlem 2022!

Nu är allt klart med vårt nya medlemssystem, så alla gamla och nya medlemmar är välkomna att registrera sig. Vi har ersatt Zingos gamla fina system från 00-talet med tjänsten Memlist, vilket ger många fördelar till dig som medlem:

  • Du kan betala med Swish eller kort och får medlemskapet aktiverat direkt
  • Du kommer komma få mail när det är dags att förnya medlemsskapet
  • När du anmäler dig till resor kan du välja att få uppdateringar via mail eller SMS när det är dags att betala eller om något ändras med resan
  • Du kan själv ändra dina uppgifter genom att logga in med hjälp av din emailadress, så du inte riskerar att Öster News inte når dig efter en flytt

Om du tidigare kopplat ihop din forumanvändare med ditt medlemsskap har du nog redan fått ett email om det här, och vi rekommenderar att du då registrerar dig via länken i det emailet för att behålla samma medlemsnummer.

Om du inte hade någon emailadress kopplat till ditt medlemsskap tidigare är det enklaste att du registrerar dig på Medlemsinloggning istället. Då kommer du få ett nytt medlemsnummer, men om du väldigt gärna vill ha kvar ditt gamla medlemsnummer kan du istället höra av dig via sidan Kontakta oss – Medlem så löser vi det genom att lägga in din emailadress först.

Allez 2022!