"Tack för godis", Ludwig Ernstsson…

Det suckas och mulmlas bland Östersupportrar just nu. Vi fick beskedet vi befarade – den levande legenden Ludwig Ernstsson lägger av. En av Sveriges bästa nickskallar och ihärdigaste kämpar får ge upp i förtid p g a skador. Det är en sorgens dag, men samtidigt en lyckans – ”Ludde” ger inte upp Öster utan stannar i föreningen som hjälptränare.


Vi behöver inte gå in på allt som Ludde gjort för vår förening och hur mycket hans insatser under 2002 betydde för att vi fick en allsvensk säsong 2003. Med hjärta och hjärna agerade han alltid stabilt på planen, han anammade Kouznetsovs idéer och lyckades faktiskt förbättra sig rejält när det gäller spelet med fötterna under de sista åren. Nämn några andra 30-åringar med den viljan och inställningen!

”Godis-Ludde”, ”Ludde Pung”, ”Kung Ludde”, ”Skalle-Per” och allt vad du kallats genom åren – nu är det slut. Men vi ser med glädje fram emot att ditt kunnande och din inställning inte försvinner helt utan att du kan dela med dig av detta till kommande Ludde-pungar.

Tack för godis.

Tack för allt.

Publicerad i Nyheter
Arkiv
%d bloggare gillar detta: