Nyheter i webbshopen

Tack vare ett gäng kreativa människor så har vi nu flera nyheter i vår webbshop. Nu finner ni den klassiska East Front loggan, en jubileumslogga, Napoli 87-logga, Admir Bajrovic trycket, med mera på vår webbshop.

Börja med att välja vilken design du vill ha nedan, efter det kan du välja vad du vill trycka designen på. OBS! Det är numera möjligt att redigera trycket på den produkt ni önskar, det vill säga vill ni ha ett större eller mindre tryck eller byta placering på det, så är det möjligt. Allt överskott från försäljningen går till vår tifoverksamhet.

Efter att du har beställt och väljer att betala (se kundvagen nedan till höger) så kommer du att lämna East Fronts hemsida och slutföra betalningen hos Spreadshirt. Detta är normalt och inget att oroa sig för.

Stort tack till:

Anders Sköld

Tobias Croby

Aaron Axelsson

Andreas Johansson

Publicerad i Nyheter, Toppnyhet
Arkiv
%d bloggare gillar detta: