Inför bortapremiären på söndag

På söndag är det äntligen dags för såväl premiär som bortapremiär för Östers IF i seriespelet. Här kommer lite mer information till dig som antingen ska med eller som jobbar på att du ska med:

  1. Betala gärna din resa i förväg. När vi är så många som vi är så underlättar det för oss. Efter att du anmält dig så finns en ”Betala” länk på eventsidan där du via Payson kan betala med kort eller bank.
  2. Om du av olika anledningar inte kan betala din resa i förväg så tänk på att se till att du betalar via Swish eller kort (INTE kontanter). Vi har också bara en kortläsare fördelat på tre bussar så vi föredrar verkligen Swish.
  3. Vårt Swishnummer är 123-338 34 86. Lägg gärna in detta nummer som favorit i din Swishapp reda nu så går betalningarna fortare! Bra für alle…
  4. Om du behöver biljett till matchen så köp dem själv i förväg i Falkenbergs biljettshopp, det är invigning av deras nya arena och biljettkassorna där kommer att vara överbelamrade!
  5. East Front har INGA biljetter till matchen för försäljning, du måste alltså skaffa din biljett själv enligt ovan.
  6. Bussarna går från Resecentrum (Busstorget vid muren mot Linnekyrkogården) 09:30, och från Myresjöhus Arena 09:45 (Busshållplatsen vid Storgatan).
  7. Väl i Falkenberg laddar vi på Glenns Sportbar fram till 14:00 då bussarna går mot arenan.
  8. Den här punkten är självklar men skriver den ändå: Vi stöttar Östers IF. Det gör vi med samma positiva supporterkultur som vi alltid skämt bort vårt älskade Öster med, på och utanför arenorna.

VÄL MÖTT!

Publicerad i Toppnyhet
Arkiv
%d bloggare gillar detta: