Nyheter

Oktoberfest!

Den 18/10 Bjuder Östergatan och Östers IF in till Oktoberfest! Detta innebär Öl direkt från München, ett dignande buffébord och livemusik. Ordinarie pris för detta kalas är 199 kr. Som medlem i East Front betalar du dock endast 100 kr.

Klubbchef Jens Magnusson skriver följande:

Hej,

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till East Front! Både för stödet från läktaren men också för allt annat ni bidrar med till föreningen. Inför förra hemmamatchen mottog föreningen en check på hela 57 127 kronor. En check som betyder oerhört mycket, både för en ansträngd ekonomi men också för en stark samhörighet där vi står starka tillsammans i en tuff tid!

Sedan en tid tillbaka drivs Restaurang Östergatan i Östers regi. All försäljning går rakt in i Österkoncernen och varje krona är viktig. Den 18 oktober är det Oktoberfest på Östergatan. Vi hoppas på att få en härlig kväll tillsammans som också ska generera viktiga pengar till koncernen. Inträdet är 199 kr men vi ger alla som kan uppvisa ett medlemskort i East Front 50 % rabatt. Inträdet för medlemmar i East Front är således bara en hundring.

Jag hoppas på en bra uppslutning! Anmäl er redan idag!

Alltid Öster!

Jens